banner249

Bu kasis kabus oldu!

Ödemiş’in İnönü Mahallesi 718 sokakta ikamet eden Yılmaz Sarı adlı vatandaş yol üzerinde bulunan kasis yüzünden evinin duvarlarında çatlamalar meydana geldiğini öne sürdü.

Bu kasis kabus oldu!
banner240

718 sokakta evinin hemen yanında kasis bulunan Yılmaz Sarı, özellikle kamyonların geçişi sırasında evde sarsıldıklarını, duvarların bu yüzden çatladığını ve tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Çatlakların her geçen gün arttığını anlatan Sarı, belediyeye konuyla ilgili başvurduğunu ancak henüz bir sonuç alamadığını söyledi. 


“Kasis yüzünden hayatımız kabusa döndü” diyen Sarı, “Her kamyon geçişinde deprem oluyormuşçasına sarsılıyoruz. Duvarlarda çatlaklar var. 718 sokakta kasisin olduğu yere bakan penceremizin camı kırıldı. Çatlakların sayısı her geçen gün artıyor. Her kamyon geçişinde panik yaşıyoruz. Evde yaşlı bir annem var. Ben çalışmaya gittiğimde evin çökmesinden çok korkuyorum. Kasisin kaldırılması talebimi dilekçeyle belediyeye bildirdim ama henüz bir sonuç alamadım” dedi. 

Evin 1972 yılında inşa edildiğini anlatan Sarı, “Evimiz 1972 yılında o zamanın şartlarına göre temelsiz yapılmış, müstakil bir ev. Bu nedenle endişeleniyoruz. Evimde bir sürü onarım yaptırdım. Ama içinde huzurla oturmak nasip olmadı. Yeni yapılan yerler bile çatladı. Uykularım kaçıyor. Belediyemizin bu konuyla ilgileneceğine ve gerekeni yapacağına inanıyorum. Bu kasisler trafik güvenliği için önemli ama başka bir noktaya konulabilir” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER