banner249

Gürlesin’den Nilgün Ök’e ziyaret

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday Adayı Nilgün Ök’ü ziyaret etti.

Gürlesin’den Nilgün Ök’e ziyaret
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday Adayı Nilgün Ök’ü ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı hedeflediklerini kaydeden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, hizmet için çıktığımız bu yolda bayrağımızı dalgalandırmak ve halka hizmet sunmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacağız” dedi. 


Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday Adayı Nilgün Ök, “Seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğumuz ziyaretlerde Pamukkale ilçemiz için halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri ele alarak bir yol haritası çıkardık. Bu yol haritası kapsamında Pamukkale ilçesinden yaşayan vatandaşlarımız için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Pamukkale ilçemizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için desteğimiz artarak devam edecektir. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER