banner249

“Biz büyük bir aileyiz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye hizmet birimlerini ziyaret ederek, personelin çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, “Biz büyük bir aileyiz. Personelimizin huzurlu bir ortamda çalışmasını önemsiyoruz.

“Biz büyük bir aileyiz”
banner240

 Birimlerimizin rahat bir şekilde hizmet üretebilmesi, vatandaşımızın da bu hizmetten en güzel şekilde istifade edebilmesi demektir ” dedi. Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte kurulan Şehzadeler Belediyesi, kurulum aşamasını kısa sürede tamamlayarak, tüm birimleri ile hizmet vermeye başladı. 


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hizmet birimlerini ziyaret ederek, personeli ile bir araya geldi. Birimlerin rahat ve eksiksiz bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmesi için karşılıklı görüş alışverişi içerisinde olduklarını belirten Başkan Çelik, “Bilindiği gibi biz de sıfırdan bir belediye kurduk. 

Hemşehrilerimiz, yeni kurulmuş bir belediyenin kurucu belediye başkanı olma şerefini bize lütfetti. Birimlerimizi tek tek ziyaret ederek, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Taleplerini de karşılıklı konuşarak, gönül rahatlığıyla istişare ediyoruz.

 Manisa ve Şehzadeler adına neler yapabiliriz diye ortak akılla hareket ediyoruz. Belediyemizin içerisinde huzur çok önemli. Birimlerimiz rahat şartlarda hizmet üretebilsin ki, insanlar bu hizmetten en güzel şekilde istifade edebilsin. Tüm Manisalılar adına hayırlı olmasını diliyorum. Her şey daha güzel bir Şehzadeler için” dedi.

“BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR”
Şehzadeler Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Ali Işık, “Yeni bir belediyenin kuruluşunda görev almak bizim için de tarihi bir misyon. Vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek temel görevimiz. Bunu da şuana kadar büyük ölçüde başardığımıza inanıyorum. 

Başkanımızın her konuda yanımızda olması da bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi. Başkan Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli Makine Mühendisi Fatih Çetin, “Günlük rutin çalışmaların yanında, başkanımızın da desteğini yanımızda görmemiz bizim için büyük bir moral oluyor. Önemli bir problemimiz yok. İşlerimizi belli bir program dahilinde, müdürümüzün kontrolünde yürütüyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak inşallah güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER