banner249

Ölü sayısı 5’e yükseldi!

Didim'de bir otele ait servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza nedeniyle hayatını kaydedenlerin sayısı 5’e yükseldi.

Ölü sayısı 5’e yükseldi!
banner240

Kazada yaralı olarak kurtulan Amera Yıldırımçakar ile Esin Yıldız yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz Pazar günü Didim-Söke Karayolu Denizköy Kavşağı'nda Mustafa Yenice yönetimindeki otel çalışanlarını taşıyan 09 TE 939 plakalı servis minibüsü ile Hüsnü Yıldız idaresindeki 48 UC 875 plakalı otomobil çarpışmış, kazada 3 kişi ölmüş, 11 kişide yaralanmıştı. 


Kazadan yaralı olarak kurtulan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Amera Yıldırımçakar (8) ile Söke Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Esin Yıldız (2) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybettikleri öğrenildi. Kazada daha önce yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri, Ovaeymir Mahalle Mezarlığı'na defnedilmişti. 

Kazadan sonra yaşamını yitiren Amera Yıldırımçakar ile Esin Yıldız'ın da hayatını kaybetmesiyle trafik kazasında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, gözaltına alınan minibüs şoförü Mustafa Yenice ise, sevk edildiği mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER