banner249

Bir anda bombaya dönüştü!

Tavşanlı'da, PTT önüne park edilen otomobilin LPG tankında meydana gelen arıza kısa süreli paniğe neden oldu.

Bir anda bombaya dönüştü!
banner240

Bir anda patlamaya hazır bombaya dönüşen araç çevresinde polis ve itfaiye ekipleri güvenlik önlemi aldı. LPG tankının tamamen boşalmasından sonra araç itilerek sanayiye götürüldü.


Tavşanlı PTT İşletme Müdürlüğü önüne park edilen bir araçta çıkan arıza kısa süreli paniğe neden oldu. Meydana gelen olayda 43 HP 847 plakalı aracın LPG tankında arıza meydana geldi. Bir anda tüm çevreyi saran gaz kokusu üzerine polis ve itfaiye ekiplerini arayan vatandaşlar çevre binalara sığındı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın çıkma riskine karşı önlem alırken polis ekipleri de İstasyon caddesinin bir kısmını trafiğe kapattı. Meraklı vatandaşların ise zaman zaman polis memurlarına zorluk yaşattığı gözlendi. Ellerinde sigara ile olay yerine yaklaşmaya çalışanları polis memurları sert bir ifade ile uyararak güvenlik şeridinin dışına çıkarttı. 

Otomobilin LPG tankından yaklaşık 20 dakika boyunca gaz sızıntısı yaşanırken, deponun boşalmasıyla beraber yine çevredeki vatandaşların yardımıyla araç itilerek tamirciye götürüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER