banner249

Temeli sağlam atacağız

Ak parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Hüseyin Gürlesin yeni kurulan Pamukkale’nin temellerini sağlam bir şekilde attıklarını ve yeni kurulacak beldenin 64 mahallesinde ayrıcalıklı yeni yaşam alanına çevirmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatarak; “Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak” dedi

Temeli sağlam atacağız
banner240

Yeni kurulacak Pamukkale’nin Denizli için, vatandaşlar için ayrıcalıklı bir yaşam alanı olacağının altını çizdi. Pelitlibağ, Karşıyaka, Toki, Akhan, Pınarkent ve Akkale mahalle sakinlerine Pamukkale’nin ayrıcalıkları hakkında bilgiler veren Gürlesin, vatandaşlardan tam not aldı. 


“HALKIN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ” 
Pelitlibağ pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Gürlesin, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yaşlılarla gönül muhabbeti yapan Gürlesin, pazara çıkan minikleri de sevindirmeyi ihmal etmedi. Pazaryerinde kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevaplandıran Gürlesin, “Ege'nin vizyon kenti Denizli, Denizli'nin incisi Pamukkale için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkın efendisi değil, hizmetkarı olmaya geliyoruz. 

Pamukkale’yi bir bütün halinde iyi biliyoruz. Analizlerimiz ve tespitlerimiz sonucunda yeni kurulacak bu beldemizi ayrıcalıklı bir yaşam alanına çevirmek için gece gündüz çalışıp, projeler üretiyoruz. İl Genel Meclisinde ele aldığımız değerlendirmelerin üstüne koyarak halkımızın daha iyi imkan ve şartları oluşturduğumuz projelerimizle çok yakında karşınızda olacağız. O zaman bizleri daha iyi anlayacak ve değerlendireceksiniz. Şunu bilmelisiniz ki biz sizin efendiniz olmaya değil, samimi içten ve sıcacık muhabbetinize ortak olmaya geliyoruz” diye konuştu. 

60 GENCE ROZET TAKTI 
Programına ara vermeden devam eden Hüseyin Gürlesin Akhan, Pınarkent ve Akkale mahallelerinde büyük sevgi seli ile karşılandın. Genç yaşlı demeden gecenin geç saatlerine kadar yalnız bırakmayan vatandaşlara seslenen Gürlesin; “Biz kimseye ayrımcılık yapmadan hizmet ettik. 360 köyümüzün 360’ına da sizden bizden ayrımı yapmadan çalıştık. Şimdi ustalık dönemimiz başlıyor. 64 mahallemizle inşa edeceğimiz yeni Pamukkale ayrıcalıklı bir yaşam alanı olacak. Bunu inşallah bu soğukta bu saatlere kadar beni yalnız bırakmayan annelerim, teyzelerim, amcalarım ve gençlerimizle yapacağımızdan hiçbir şüphem yok. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz. Sizin üzüntünüz bizim üzüntümüzdür” dedi. 

Programda aynı zamanda gençlere halı saha ve yeni spor alanları müjdesi de veren Gürlesin, 60 gence de AK Parti rozeti taktı. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu da sözlerine ekleyen Gürlesin, “Bizler hizmet etme konusunda bilgi ve tecrübelerimizle çıktık gönül yoluna. İletişimimiz bugün nasılsa ozamanda aynı olacak. Kurduğumuz bu gönül bağımızın hiç kopmaması lazım. Koparsa biz vatandaşımızın derdini sıkıntısını nasıl çözeriz. Boş yere ben devletimin milletimin fakir vatandaşımın zorluklarla verdiği paralarını har vurup harman savurursam bunun hesabını değil sizlere, Allah katında veremem. 

Belediyecilik ciddiyet ister. İyi yönetim ister. Bizim anlayışımızda en önemli şey samimiyettir. Dertlenmektir. Biz sizlerin sorunlarınız ile ne kadar çok dertlenirsek o kadar kısa sürede sorunlara çözüm bulmuş oluruz. Unutmayın ki sizlerin derdi benim derdimdir. AK Parti’deki adaylar seçilmiş adaylardır. Bu ülkenin AK Parti’ye ihtiyacı vardır. Burada muhtarlarımıza önemli işler düşüyor. Bizler muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmak zorundayız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER