banner249

Belediyespor yaz okulu 4 Temmuz’da başlıyor

kentin 2.profesyonel takımı olan ve bu sezon 2.ligde mücadele edecek olan denizli belediyespor, yeni yıldızlar bulmak için başlattığı futbol yaz spor okulu, 4 temmuz 2011 pazartesi günü saat 08.30’da

Belediyespor yaz okulu 4 Temmuz’da başlıyor
banner240
Kentin 2.profesyonel takımı olan ve bu sezon 2.ligde mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, yeni yıldızlar bulmak için başlattığı futbol yaz spor okulu, 4 Temmuz 2011 Pazartesi günü saat 08.30’da başlayacak. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Balım, yaz spor okullarında çocuklara öncelikle futbolu sevdirmek, oyun kurallarını öğretmek ve fizik ve beyin olarak gelişmelerine yardımcı olmak istediklerini söyledi. Balım, henüz yarışmacı gruplara dahil olmamış öğrencilerden yetenekli olanları keşfetmek amacıyla açtıkları futbol yaz spor okulları sayesinde, gelecek vadeden isimleri keşfedip, Denizli ve Türk futboluna kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.

Denizli Belediyespor Altyapı Koordinatörü Aliksan Urcanlı ‘ Okullar açılıncaya kadar antrenmanlar sürecek. Yetenekli olanları, Belediyespor bünyesine katıp, kış ayları da çalışacağız. Geçen yıl okullarımızda ki beden eğitimi öğretmenleri ile temasa geçip, büyük bir tarama sonucu çok yetenekli gençleri bulup çıkarmıştık. Şu an elimizde çok müthiş çocuklar var. Bunlara yenilerini katmak için uğraş veriyoruz’ dedi. Urhan, bu yıl kayıt parası alınmayacağını ve spor okullarının futbolda bedava olacağını bu nedenle talebin de çok fazla olduğunu sözlerine ekledi. Antrenmanlar, Doğan Demircioğlu, Kınıklı, Akkonak, Gümüşler ve Karşıyaka Saraçoğlu olmak üzere 5 ayrı stat da yapılacak. Karşıyaka Saraçoğlu stadındaki çalışmalar öğleden sonra 17.30’da, diğer stattakiler ise sabah 08.30’da başlayacak. Öte yandan 1993-1994-1995-1996 doğumlu gençler arasında yapılacak olan seçmeler ise 29-30 Haziran ve 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında Kınıklı’da ki altyapı tesislerinde yapılacak. 3 gün sürecek olan seçmeler saat 17.00’de başlayacak.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER