banner249

Yavaş, “Uslu haddini aştı”

il başkanı yavaş, işadamı uslu’nun geçen yıl kendilerine chp’nin yüzde 40 oy almasını dilediğini ve mevcut iktidardan kurtarmaları temennisinde bulunduğunu iddia ederek şöyle açıklamada bulundu, “uslu

Yavaş, “Uslu haddini aştı”
banner240
İl Başkanı Yavaş, işadamı Uslu’nun geçen yıl kendilerine CHP’nin yüzde 40 oy almasını dilediğini ve mevcut iktidardan kurtarmaları temennisinde bulunduğunu iddia ederek şöyle açıklamada bulundu, “Uslu, anlaşılan yanardöner ampul misali AKP’ye yaranma ve şirin görünme çabası içine girmiştir. Uslu’nun basında yer alan ‘CHP iktidar olsa AKP’nin diktiği çiçekleri sulamayı bile beceremez’ şeklindeki sözleri, kendisinin bir zamanlar iyi becerdiği adı harika olan çiçekleri sulamaya benzemez. Herhalde sulama işini kendisiyle karıştırıyor. Bir sanayici ve oda başkanı olarak siyaseten sorumluluğunu bilmesi gereken Uslu’nun projelerden ne anladığı şirketlerinin geçmişinden de bellidir. Halka açık 2 şirketi İMKB’de gözaltına alınan ve şirketlerinin adını sürekli değiştiren, işçilerinin haklarını vermeyen, ANAP döneminde devletten aldığı kredileri ödemeyen bir anlayışın bırakın CHP’yi eleştirmesini, Denizli’de dolaşması bile düşündürücüdür. CHP olarak biz bu tipleri iyi tanırız. Uslu, CHP’nin tarihine baksın ne projeler üretildiğini baksın.”

YAVAŞ, ‘OTUR OTURDUĞUN YERDE’
İl Başkanı Yavaş, işadamı Uslu’ya bir takım önerilerde bulundu, “Otur oturduğun yerde. Daha fazla batma. Zavallı insan portresinden kendini kurtar. İktidara yalakalık teşebbüsleri sana ve kimseye bir yarar sağlamaz. Geçmişindeki tortularından arın, ondan sonra konuş. Eğer siyaset yapmak istiyorsan oda başkanlığı unvanının arkasına saklanarak cinlik peşinde koşma. AKP’de aktif siyasete gir, çık karşımıza. Saklambaç oynayan çocuklar gibi, bir gün meydanda diğer günler farklı mecralarda gizlenme. Objektif ve dürüst ol.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER