banner249

Bak sen şu muhtara!

Afyonkarahisar torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, bir mahalle muhtarı hakkında ise operasyonu cep telefonu mesajı ile haber verdiği gerekçesi ile ‘gizliliği ihlalden’ dolayı işlem yapıldığı bildirildi.

Bak sen şu muhtara!
banner240

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, tarafından bir süreden beridir uyuşturucu satıcılarına yönelik bir süreden beridir takip yapıldığı ve operasyon için dün düğmeye basıldığı bildirildi. 


Ermen beldesinde gerçekleştirilen operasyonda, torbacılara uyuşturucu temin ettikleri iddia edilen Sabri U., ve Hakan T. İsimli şahıslar kaldıkları bağevinde yakalandılar. Bağ evinde yapılan aramada zanlılarla birlikte ele geçirilen yaklaşık 1 kilogram uyuşturucuya da polis tarafından el konuldu. 

Öte yandan, zanlıların emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye çıkartılırken, olayı görüntüleyen basın mensuplarına saldırmaya çalıştıkları ve tehditler savurdukları gözlendi. Zanlılardan birinin olayı çekmek için adliyeye gelen yerel bir televizyon kanalının kameramanına, ‘yüzünü açta çek, çıkınca ben seni çekeceğim’ diyerek tehdit ve ardından küfürler etmesi ise pişkinliğin bu kadarına pes dedirtti. 

Operasyonda ayrıca Çavuşbaş Mahallesi Muhtar Ali C.'nin, baskın yapılacağını attığı cep telefonu mesajı ile uyuşturucu satıcılarına bildirdiği iddiası ile polis tarafından hakkında ‘gizliliği ihlalden’ işlem yapıldığı da öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER