banner249

Horoz olanağanüstü genel kurula gidiyor

Denizlispor'da yönetim, alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Horoz olanağanüstü genel kurula gidiyor
banner240

PTT 1.Lig takımlarından Denizlispor'da alınan kötü sonuçlar yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasına neden oldu. 


Denizlispor'da yönetim, alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü genel kurul kararı aldı. PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da alınan kötü sonuçlar yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasına neden oldu. Ligin ilk 7 haftasında 4 puan alan Denizlispor'da yönetim 21 Ekim'de olağanüstü genel kurul kararı aldı. 

21 Ekim Cumartesi günü olağanüstü genel kurula gitme kararı alan yönetim, kötü gidişe çare bulmak için çalışacak. Ligde bir türlü istenilen seviyeyi yakalayamadıklarını belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Camianın beklentisine cevap vermek için kongre kararı aldık. Biz yönetim olarak toplanıp durum değerlendirmesi yaptık. Sonuç olarak 21 Ekim'de olağanüstü genel kurula gideceğiz. Adaylıkla ilgili şimdiden bir şey söylemek istemiyorum" dedi. 19 Ekim'de yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise kongrenin 30 Ekim'de yapılacağı kaydedildi. 

DENİZLİSPOR’DA KONGRE 21 EKİM’DE 
Denizlispor’da olağanüstü kongrenin 21 Ekim’de yapılacağı açıklandı. PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da alınan kötü sonuçların ardından yönetim olağanüstü kongre kararı aldığını ve kongrenin 21 Ekim’de yapılacağı resmi internet sitesinden duyuruldu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, tüzüğümüzün 7.maddesi hükümleri doğrultusunda 21.10.2013 pazartesi günü saat 16.00'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Vali Münir Raif Güney Salonu'nda yapılmasına, herhangi bir sebeple yapılamaması durumunda 30.10.2013 çarşamba günü aynı yer ve saatte aşağıdaki gündeme göre yapılmasına karar verilmiştir."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER