banner249

Modanın kalbi Forum Çamlık’ta attı

Forum Çamlık, Forum Fashion Week kapsamında 27-29 Eylül’de birbirinden renkli ve heyecanlı, moda ve alışverişle dopdolu etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Modanın kalbi Forum Çamlık’ta attı
banner240

Moda severler Forum Çamlık’ta, Türkiye’nin en ünlü moda tasarımcılarından Cemil İpekçi ve ünlü sunucu Özlem Yıldız ile moda ve stil üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. ‘Alışveriş Gecesi’ ise sürpriz indirim ve fırsatlarıyla moda ve alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürdü. Forum Çamlık, Türkiye genelindeki Tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında, modanın önde gelen isimlerini ağırladı, moda ve alışveriş dolu etkinliklere ev sahipliği yaptı. 


CEMİL İPEKÇİ VE ÖZLEM YILDIZ, MODA TUTKUNLARIYLA BULUŞTU Forum Çamlık’ta 28 Eylül Cumartesi günü moda dünyasına yön veren ünlü tasarımcı Cemil İpekçi, Forum Çamlık ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Moda ve stil üzerine gerçekleşen sohbette Cemil İpekçi, stil ipuçları ve sezon modasına dair önerilerde bulundu, dinleyicilerin modaya dair sorularını yanıtladı. 29 Eylül Pazar günü ise ünlü oyuncu ve sunucu Özlem Yıldız, moda ve alışveriş tutkunlarıyla bir araya gelerek, moda ve stil ipuçlarını paylaştı. Ünlü güzel, dinleyicilere 2013 Sonbahar-Kış sezonu için örneklerle kombin önerileri de sundu. 

İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ KEYFİ FORUM ÇAMLIK’I SARDI 
28 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen ‘Alışveriş Gecesi’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluştu. Moda ve alışveriş tutkunları, 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olma şansı yakaladı. Forum Çamlık ziyaretçilerinin alışveriş keyfi, DJ Berna Öztürk’ün çaldığı birbirinden güzel şarkılar ve yetenekli sokak sanatçılarının performanslarıyla ikiye katlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER