banner249

DJ Bayram Marangozcu oldu

Aydın’da 1990’lı yıllardan 2005 yıllarına kadar yayın yapan Bizim İller Radyosu ile simgeleşen Dj Bayram, çalıştığı radyo kapanınca marangozluğa başladı.

DJ Bayram Marangozcu oldu
banner240

Zaman zaman ülke geneline yayın yapan radyoların Aydın programlarında Dj’lik yapmaya devam eden Bayram Duran, ekmeğini artık marangozluk yaparak kazandığını söyledi.


Radyo programcılığı ve DJ’liğin bir meslekten öte tutku olduğunu ancak, insanın her zaman istediği işi yapmasının mümkün olmadığını belirten Bayram Duran, “DJ’lik çocukluğumdan beri çok istediğim bir meslek idi. 1990’lı yıllarda Bizim İller Radyosu’nda DJ’lik yapmaya başladım. Kısa sürede dinleyici ile bütünleştik ve dinleyicilerim beni çok sevdi. 

Yıllarca devam ettikten sonra 2005 yıllarında çalıştığımız radyo satılıp yayın politikasını değiştirince biz de işimizden ayrılmak zorunda kaldık. Daha sonra ilgi alanlarım içinde yer alan ve çocukluğumdan beri eğitimini aldığım marangozluk mesleğini yapmaya başladım. Yıllardır herkes beni DJ olarak tanıyor ama ben artık ekmeğimi marangozluk yaparak kazanıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER