banner249

ATM hırsızları tutuklandı

bodrum'da bir banka şubesine ait atm'yi soymaya çalıştıkları ve bir akaryakıt istasyonundan aldıkları yakıtın parasını vermeden kaçtıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

ATM hırsızları tutuklandı
banner240
Alınan bilgiye göre, çalıntı plakalı bir otomobille Torba Mahallesi;ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, araca aldıkları yakıtın parasını ödemeden kaçtı. Daha sonra Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi;ndeki bir banka şubesine ait ATM;nin arka bölümünü kıran şüpheliler, hırsızlık yapmak isterken alarm çalınca kaçtı. Banka yetkililerinin haber vermesi üzerine bölgedeki güvenlik kameralarınca şüphelileri tespit eden polis, arama çalışması başlattı. Zanlılara ait otomobil, Gümbet Mahallesi;ndeki bir sokakta terk edilmiş olarak bulundu.

Bölgedeki bir eve baskın düzenleyen ekipler, şüpheliler A.C.D., C.C.U., N.T. ve C.Ç.T;yi gözaltına aldı. Yapılan soruşturmanın ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan N.T. ve C.Ç.T. ;;ATM hırsızlığı ve mala zarar verme;; suçlarından tutuklandı. Diğer zanlılar A.C.D. ve C.C.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER