banner249

Atamalara yenileri eklendi

İzmir'de üç şube müdürünün daha yeri değiştirildi.

Atamalara yenileri eklendi
banner240

İstanbul'da yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 13 şube ve ilçe müdürünün yeri değiştirilmişti. 


Bugün yapılan ikinci tayin dalgasında ise, ilk tayinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atanan Emin Göktaş, bu kez Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'ne atandı. 

Tanık Koruma Şube Müdürü Şevket Canıtez, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, bu şubenin müdürü Mehmet Akpınar da Bornova İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atanan Emin Göktaş’ın görev yeri bir hafta arayla tekrar değiştirilmiş oldu. 

Geçtiğimiz günlerde yaşanan görev değişikliği ise şöyle gerçekleşmişti: "Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil İbrahim Güzel ise Adnan Menderes Havalimanı’na atanmıştı."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER