banner249

Anne ve 3 yaşındaki kız çocuğu 15 gündür bulunamıyor!

Üç yaşındaki kızını da yanına alarak, "Doktora gidiyorum" diye 15 gün önce evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 25 yaşındaki anne Yasemin Tekin, güvenlik güçlerince her yerde aranıyor.

Anne ve 3 yaşındaki kız çocuğu 15 gündür bulunamıyor!
banner240

Gözü yaşlı eşi ise evde kalan iki çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor.


Torbalı'nın Yazıbaşı Mahallesi'nde yaşayan Ali Osman Tekin, 15 gün önce "Doktora" diyerek 3 yaşındaki kızını da yanına alarak evden ayrılan eşini her yerde arıyor. Ali Osman Yener'in iddiasına göre; "Eşim Yasemin Tekin, ile ikinci evliliği yaptım. 

Kayıp eşimden 3 çocuğum var. En son 15 gün önce sabah birlikte kahvaltı yaptık. Diş doktoruna gitmek istediğini söyledi. Ben de gitmesi için izin verdim. O gün evden ayrıldı yanında 3 yaşındaki küçük kızım Ayşe Yener'i de yanına alarak çıktı. 15 gündür arıyorum telefonlarıma da cevap vermiyor. Ailesini dost ve yakınlarına kadar aradım ama bulamıyorum. Eşim Yasemin'e buradan sesleniyorum onu çok seviyorum evimize dönmesini istiyorum" dedi. 

KAYIP EŞİN YAŞAMINDAN ŞÜPHE EDİLİYOR
Yasemin Tekin ile ikinci evliliğini yapan ve aralarında zaman-zaman tartışmalar yaşanmasına rağmen, iki çocuğunu evde bırakarak kaçacağına ihtimal vermeyen koca Ali Osman Yener, "Yasemin'i çok sevdiğim için eski eşimden ayrıldım ve kendisiyle evlendim. Zamanla 3 çocuğumuz oldu. Mutlu bir yuvamız vardı. Ben inşaatlarda çalışarak hepsine bakıyordum. Yasemin yanına 3 yaşındaki kızım Şengül'ü alarak ortadan kayboldu. 

Evde iki çocuğumuzu bırakıp gitti. Eve gidemez oldum. Çocuklar annelerini sorup duruyor. Bir şey söyleyemez duruma geldim. Jandarmaya eşimin fotoğraflarını verdim. Her yerde kendisini arıyorlar. Umarım yakın bir zamanda haber alınır. Zaman ilerledikçe yaşamlarından endişe etmeye başladım" dedi. 

AİLESİ DE KIZLARINDAN HABERDAR DEĞİL 
Esrarengiz bir şekilde 15 gündür ortadan kaybolan eşinin ve küçük kızının fotoğrafını yanına alarak kapı-kapı gezen 37 yaşındaki Ali Osman Yener, eşinin ailesinin rahat tavırlarına da anlam veremediğini ileri sürerek, "Yasemin'in annesinin ve babasının yaşadığı Aydın'a kadar gidip kızlarının ortadan kaybolduğunu söyledim.

Beni rahat bir tavırla dinleyerek, haberdar olmadıklarını söylediler. Kardeşi de yine aynı şekilde ablasının kaybolduğunu normal bir durum gibi karşıladı. Hiçbir bilgilerinin olmadığını ve Yasemin'in kendilerini hiç aramadığını söylediler. Ben de tekrar Torbalı'ya döndüm. Ne olur insaniyet namına eşimi ya da çocuğumu görenler güvenlik güçlerine ya da bana bilgi versinler" şeklinde konuştu.

EŞİMİN NE TELİ NE DE FACEBOOK'U VARDI
Son günlerde sanal ortamlarda rastlanan yasak aşk hikâyelerini örnek göstererek kayıp eşinin internet, telefon ve facebook gibi bir takım sosyal paylaşım araçlarından oldukça uzak olduğunun altını çizen Yener, "Eşim evden ayrıldığı gün bile telefonu olmadığı için kendi cep telefonumu ona verdim. İnternet, facebook gibi bir takım sosyal paylaşım araçlarını ne kullanılır ne de kullanmayı bilir. Şüphelendiğim hiçbir şey olmadı. 

Her aile ortamında olduğu gibi ufak tartışmalarımız olurdu. Ancak evden kaçıp gidecek kadar şiddetli bir geçimsizliğimiz yoktu. Bu nedenle eşimin ve yanındaki kızımın hayatlarından şüphe etmeye başladım. Sessiz ve sakin bir kadındı. Onu çok sevdiğim için ilk eşimden ayrılarak onu tercih ettim" diye konuştu. Ayrıca Tekin; "Eşim Yasemin'i tanıyan ve gören vatandaşlarda 0-535 283 82 05 telefona bildirmelerini rica ederim" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER