banner249

Karayolu savaş alanına döndü

Aydın-İzmir Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı.

Karayolu savaş alanına döndü
banner240

Aydın’dan İzmir istikametine seyir halindeki tırın önündeki traktöre çarpması sonucu meydana gelen kazada devrilen traktörün sürücüsü ile sürücünün kızı ve torunu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 


Aynı yerde 3.5 yıl önce meydana gelen kazada ailenin bir ferdinin hayatının kaybettiği belirtildi. Kaza İnciriliova Erbeyli Köyü kavşağında meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre çiftçilik yapan N.E. 09 UD 918 plakalı traktörünün arkasına bağladığı sepet römorktaki kızı S.A. ve torunu K.A. ile İncirliova istikametinden Erbeyli Köyü’ne doğru seyir halinde iken, köy kavşağına geldiği sırada arkadan gelen A.Ö. yönetimindeki 09 JL 292 plakalı tır traktöre çarptı. 

Tırın çarpması ile traktör bir süre sürüklenip daha sonra devrildi. Bu sırada traktör sürücüsü N.E. ile traktörde bulunan kızı S.A. ve torunu K.A. yola fırladı. Kara yolunun savaş alanına döndüğü kazada yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve yoldan geçenler yaptı. 

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan tır sürücüsü A.Ö. önüne birden araç çıkması sonucu manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve traktöre çarptığını belirtti. Kaza geçiren ailenin 3.5 yıl önce yine aynı yerde meydana gelen traktör kazasında bir fertlerini kaybettikleri öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER