banner249

Ak Partili başkandan Denizlili işadamına saldırı iddiası

Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Zülfikar Karahallı'yla beraber 2 imamın işadamı Kadir Kameroğlu’na, Çivril’de yapılan hastaneyle ilgili yazdığı köşe yazısından dolayı saldırdığı iddia edildi.

Ak Partili başkandan Denizlili işadamına saldırı iddiası
banner240

Yesilcivrilgazetesi.com’dan Bülent Çakır’ın haberine göre, işadamı Kadir Kameroğlu, köşe yazısında Ak Parti’yi eleştirdi diye bazı partililerin kendisine saldırı girişiminde bulunduğu, ilçe halkının araya girmesiyle saldırıdan kurtulduğu iddia edildi. 


Cuma günü meydana gelen olayda, bürosunda misafirlerini ağırlayan Kadir Kameroğluna sözlü saldırıda bulunan AK Partili bazı yöneticiler vatandaşlardan büyük tepki gördü. Edinilen bilgiye göre saldırının Kadir Kameroğlu’nun geçen hafta köşesinde yazdığı yazıdan dolayı gerçekleştiği ifade edildi. Dostlar Meclisi bürosunda oturduğu sırada yanında iki kişi ile birlikte büroya giren ve Kadir Kameroğluna sözlü saldırıda bulunarak hakaret eden Ak Parti ilçe üyesinin daha önce de basın mensupları CHP seçim konvoyu ve polislere saldırdığı ve bu saldırılardan dolayı hakaret ve tehdit davarlının devam ettiği ifade edildi. 

İLÇE BAŞKANI ÜMİT ÇELİK EMNİYETE ÇAĞRILDI 
Saldırı olayından sonra Kadir KAmeroğlu’nun İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek saldırı olayı ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu ve saldırıyı gerçekleştiren üç kişiden şikâyetçi olduğu ifade edildi. Kadir Kameroğlu’nun İlçe emniyet müdürü ile yaptığı görüşmeden sonra AK Parti İlçe başkanı Ümit Çelik’in emniyet müdürlüğüne çağrıldığı ve konu ile ilgili olarak bilgisine başvurulduğu belirtildi. 

GERÇEK AK PARTİLİLER BUNLAR DEĞİL 
Saldırı olayından sonra geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden Kadir Kameroğlu “Çivril için doğruyu söylemeye ve yazmaya devam edeceğim. Yazdığım hiç bir şeyden pişman değilim. AK Parti ilçe teşkilatı başarısızlıklarının söylenmesinden rahatsız oluyorsa o zaman Çivril’e adam gibi hizmet edecek” dedi. Saldırı olayından sonra gerçek AK Partililerin kendisini yalnız bırakmadığını ve her konuda destek olduklarını belirten Kadir Kameroğlu “bu olay yaşandıktan sonra AK Parti milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti il başkanı ve AK Parti genel merkezinden bazı parti yöneticileri arayarak duydukları üzüntüyü ifade ederek özür dilediler” dedi. 

SALDIRIYI YAPANLAR ÇİVRİL İÇİN NE YAPMIŞ 
Saldırı olayını gerçekleştirenlerin, bu güne kadar sürekli aynı yöntemle insanları sindirmeye ve baskı altına almaya çalıştıklarının bilindiğini ifade eden Kameroğlu “ben Çivril aşığı, Çivril sevdalısı, kalbi Çivril için çarpan birisiyim. Bu güne kadar memleketime hizmet etmek ve eser kazandırmaktan başka hiçbir gayem ve düşüncem olmadı. İlçem için, Çivril için hastane istemek, yol istemek, doktor istemek böyle insanların gözünde demek ki yanlış. Bunlar kendileri hiç bir şey yapamadığı gibi yapanlara da bu şekilde karşı çıkıyorlar. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve saldırıdan sonra hiçbir şey yapmayarak destek olan Ak Parti ilçe yönetimi bu güne kadar Çivril’e neler kazandırmış hangi hizmetleri yapmış herkes biliyor. Ben bu güne kadar Çivril’e hizmet ettim bundan sonra da hizmetlerime devam edeceğim. Ne bu saldırılar nede kendini bilmez üç beş çapulcu beni Çivril’e hizmetten alıkoyamaz” dedi. 

MİLLETVEKİLİNE DE SALDIRMIŞLARDI 
Ürettiği proje ve hizmetlerden çok gerçekleştirdiği saldırlar ile kamuoyunu meşgul eden Çivril Ak Parti ilçe teşkilat üyeleri daha önce de Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar’a sözlü saldırıda, 2011 genel seçimlerinde CHP seçim araçlarına sözlü saldırıda bulunarak taciz ederek, 2012 referandum çalışmaları sırasında İlçe emniyet müdürü ve bazı polislere sözlü saldırıda bulunarak ve dönem dönem basın mensuplarına yaptıkları saldırılar ile gündeme geliyorlar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER