banner249

Büyük şampiyona 31 Ağustos’ta yapılacak

Uluslararası Bayan Tenis Turnuvası ile bir ilki yaşayan Uşak, Türkiye Motor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Süper Moto Şampiyonası 4. ayak yarışlarının Uşak’ta yapılacak olması ile bir ilki daha yaşayacak.

Büyük şampiyona 31 Ağustos’ta yapılacak
banner240

Bu kapsamda 31 Ağustos 2013 ve 01 Eylül 2013 tarihlerinde Uşak’ta olacak yarışmalar motor sporları severlere unutulmaz anlar yaşatacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kente bir spor etkinliğini daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. 


Belediyenin bitirdiği modern motor sporları pistinin bundan sonra bu tür etkinliklere ev sahipliği yapabileceğini dile getiren Başkan Erdoğan, "İlimizde her türlü sporun sevilmesi için çabalarımız devam ediyor. Bu nedenle ilimize kattığımız yeniliklere bir yenisini daha ekliyoruz. Motor sporları vatandaşlarımız tarafından her zaman ilgi ile izlenen bir dal olmuştur. Bu sporların canlı olarak kentimizde izlenmesi önemlidir” dedi. 

Bundan sonra da motor sporlarının modern bir pistte uşak’ta sürekli yapılabileceğinin altını çizen Başkan Erdoğan, her yıl Uşaklı vatandaşların bu sporlar ile karşılaşacağına dikkat çekti. 

Uşak Belediyesi’nin farklı spor alanları ile kentte popüler sporlar haricinde sporların sevilmesi için de çaba verdiğini anlatan Erdoğan, "Belediyemiz kentte her türlü sporun sevilmesi ve yaşaması için elinden geleni yapmaktadır. Bu nedenle biz sporların daha iyi konumlara gelmesi adına alanlar yapmaktayız. 

Yakın zamanda tenis sahalarımızda yaptığımız uluslar arası müsabakaların ardından şimdi motor sporları pistimizde yapılacak bu etkinlik sahaların faydalarını bir kez daha göstermiştir” ifadesini kullandı. Başkan Erdoğan bu tür faaliyetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER