banner249

Ak Parti sandığa sahip çıkıyor!

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Birtan Şahan, bugün gerçekleşecek olan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ projesi öncesine kısa bir bilgilendirme yaptı.

Ak Parti sandığa sahip çıkıyor!
banner240

Ülke genelinde aynı anda yapılacak proje ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahan, “7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te tüm Türkiye’de aynı zamanda gerçekleşecek “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” projesini tüm teşkilatımız ile birlikte uygulamalı olarak gerçekleştireceğiz. 


İl başkanımızın başkanlığında teşkilat başkanlığımızın yaptığı çalışmalar çerçevesinde Denizli ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere 9’ar kişilik sandık yönetim kurulları oluşturuldu. Bununla birlikte 9 kişilik yönetim kurullarının kendi aralarında kaynaşması, bunun akabinde de partimizin oylarını en yüksek seviyeye çıkarmayı planlıyoruz. 

Cumartesi günü yapılacak toplantıda sağlanacak olan kaynaşma 7 Haziran’daki seçimlerde oylarımızı artırmak üzere bir çalışma olacaktır. Koordinatör arkadaşlar ilçelerde görevlerinin başında olacaktır. 

Denizli’yi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Sandıklara tüm partililerimiz sahip çıkmalı ki, ülkemize hizmet etmeye talip olan AK Parti’nin oyları artsın ve o oylar ile ülkemizin İstikrarı için partimizin tekrar iktidara gelmesi sağlansın. Sandığa sahip çıkıyoruz programının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER