banner249

Çınar’da lale ve sümbül açacak!

Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Orman Mühendisi Ahmet Hakkı Sözer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir etkinliğe imza atacak. Sözer, Çınar Meydanı'nda kadınlara binlerce lale ve sümbül dağıtacak.

Çınar’da lale ve sümbül açacak!
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Hakkı Sözer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yarın Çınar Meydanı'nda lale ve sümbül dağıtacak olan Sözer, kadınların hiç solmayan bir çiçek olduğunu ifade ederek onlara bu önemli günde çiçek vererek gönüllerini almak istediklerini söyledi. 


Pamukkale İlçe sınırlarında olan Delikliçınar Camii önü ve Merkezefendi İlçe sınırlarında olan Denizli Belediyesi hizmet binası önünde açacakları stantlarda binlerce lale ve sümbül dağıtacaklarını anlatan Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Hakkı Sözer, “Kadınlarımızın en çok değer verdikleri kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayan şey çiçeklerdir. Onlara bakarken ve onları büyütürken çok büyük bir haz alırlar. 

Biz de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir etkinliğe imza atmak ve kadınlarımızı mutlu etmek için lale ve sümbül dağıtacağız. Saat 10.00’da başlayacak dağıtım töreninde kadınlardan istediğimiz tek unsur bizlerden alacakları lale ve sümbülleri sevgileri ile ekmeleri ve sevgi ile büyütmeleridir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER