banner249

30 Martta kazanan Pamukkale olacak

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor.

30 Martta kazanan Pamukkale olacak
banner240

Şahan, 30 Mart günü yapılan seçimlerde asıl kazananın Pamukkale olacağını söyledi. 


Adım atmadık yer bırakmayacağız diyerek yola çıkan Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan gidemediğin yer senin değildir anlayışı ile kapı kapı ziyaretlerini sürdürüyor. 

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bozkaya’yı ziyaret eden Şahan, ‘’Denizlimiz ve Pamukkalemiz için neler yapılacaksa istişare sonucunda olacağını inanıyoruz ve oda başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kendilerinin bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Sorunlarımız varsa bile bunu konuşarak halledeceğimizi düşünüyoruz. 

Çıktığımız bu yolda herkesin fikirlerini alarak yürümek istiyoruz. Her bilgi her fikir bizler için çok değerli. Allah nasip ederse belediye başkan adayı olursak ve başkan olarak halkımızın teveccühünü kazanıp seçilirsek bugünlerde yaptığımız ziyaretlerimizde elde ettiğimiz fikirlerle Pamukkale İlçe Belediyemizi katılımcı bir yönetim anlayışı ile yöneteceğiz. Merkez ilçe başkanlığı dönemimizde yağmur demeden kar demeden partimiz için çalıştık bugün de aynı sevda ile Pamukkale İlçemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Ziyaretlerimiz sırasında otomotiv alım satımı ile ekmeğini rızkını kazanan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Onlara derdimizi ve Pamukkale için yapacak olduklarımızı anlattık. Yarınlarımız için esnaflarımızla fikir alışverişine önem veriyoruz. Hamdolsun bizlerde Başbakanımızın yolunda akan suyun akışına doğru kulaç atıyoruz’’ dedi. Birtan Şahan, AK Parti farkını Pamukkale İlçemizde 30 Mart 2014’te yaşacağız. 

Allah nasip ederse halka halka büyüyerek partimizin zaferlerine zaferler ekleyeceğiz. Denizli kazanacak, Pamukkale kazanacak diye de ekledi. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bozkaya da Birtan Şahan’ın ziyaretinden mutlu olduklarını ve adaylık süreci kesinleşince Pamukkale için bir ve beraberce çalışacaklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER