banner249

İstihdamı birlikte arttırcağız!

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Ali Yılmaz fabrika ziyaretlerine devam ederek çalışanlar ile bir araya geliyor.

İstihdamı birlikte arttırcağız!
banner240

Ara eleman ve meslek edindirme adına projelerinin hazır olduğunu belirten Mehmet Ali Yılmaz “İşverenimizle, çalışanımızla birlikte üretip, birlikte kazanacağız” dedi. Fabrika ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Av. Mehmet Ali Yılmaz cam fabrikasını ziyaretinde çalışanlar ile bol bol sohbet etti. 


Sanayi ve ticaretin önemli bir merkezi olan Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’de önemli bir ihracat bölgesine sahip olduğuna dikkat çeken Mehmet Ali Yılmaz “Bu bereketli topraklar tarımın yanı sıra sanayi kuruluşları ile tekstil, cam ürünleri, makine sanayi olarak da önemli bir potansiyele sahiptir. Belediye sınırlarımız içinde bulunan bu işletmelerimizin ortak sorunu olan ara eleman ve vasıflı çalışan eksikliğine belediyemiz olarak gerek kurslar, gerekse eğitimler ile destek olacağız. 

Bu sayede işsiz vatandaşlarımıza iş kapısı olacak, işletmelerimiz vasıflı çalışanları ile daha fazla katma değer sağlayacaktır. Bu çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Emeğe her zaman sahip çıkıp destekçisi olacağız. Alın teri bizler için çok değerlidir. Bu değerleri çalışanımızla, işverenimizle birlikte koruyacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER