banner249

Esnaftan tam destek

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, seçim çalışmaları ve destek turları için esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek projelerini anlatıyor.

Esnaftan tam destek
banner240

Vatandaşlarla birebir sohbet eden Ök, Pamukkale İlçesinin çehresini değiştirecek çalışmalar yapacaklarını söylüyor. 


AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşlarında büyük teveccüh gösterdiği Nilgün Ök, Belediyecilikten geldiği için yapılması gerekenleri ve yapılacak olan çalışmaların çoğunun projelerinin yapıldığını esnaflara anlatıyor.

Gittikleri her yerde insanların büyük ilgi gösterdiğini ve desteklediğini kaydeden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, "Hemşehrilerim bizi zaten tanıyor. Yapacaklarımız konusunda esnafımız olsun, vatandaşımız olsun bizlere desteği çok büyük.Biz onların desteğini layık olmak için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. 

Ben ve bana destek veren başta ustalarım ve büyüklerim olmak üzere vatandaşlarımız ile Denizli'de bir ilki yaratmak istedik. Siyasette kadın nezaket, feraset, özveri, duyarlılık demektir. En önemlisi tevazu ve samimiyet demektir. Bu düşüncelerle ve özgür irademle aday adayı olmaya karar verdim. Fedakar analarımın, çalışkan Denizli kadınlarının sesi, gören gözleri, işiten kulakları, hisseden elleri olmak için bu kutsal göreve talip oldum" dedi. 

Esnafla birebir sohbet eden AK Parti Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek bundan sonraki süreçte de her zaman destek vereceklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER