banner249

Sistem varsa başarı vardır!

Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında kitlesel başarılarıyla dikkat çeken Denizli Sistem Akademi Yaz Okulu startını verdi. 3 Temmuz’da başlayacak olan eğitimler, sistem dolu bir eğitim paketi sunuyor. 

Sistem varsa başarı vardır!
banner240

Öğrencilerine hem akademik, hem sosyal, hem de kültürel olarak katkı sağlaması amacıyla planlanan Denizli Sistem Akademi Yaz Okulu programı başlıyor. 8 hafta sürecek Yaz Okulu programı, hafta içi 5 gün boyunca devam edecek. 3 Temmuz’da başlayacak programın 25 Ağustos’ta sona ermesi planlanıyor. 

EĞİTİM DOLU PROGRAM DA BAKIN NELER VAR!
Denizli Sistem Akademi, Yaz Okulu için dolu bir eğitim programı hazırladı. 6 ve 7. Sınıfa geçen öğrenciler için Yeni Nesil Türkçe ve Matematik, İngilizce Pratik Konuşma Eğitimi verilecek. 8. Sınıfa geçen öğrenciler için ise LGS hazırlık, ayrıca yeni nesil Matematik ve Türkçe eğitimi verilecek. 10. Sınıfa geçen öğrenciler için TYT başlangıç eğitimi, Yeni Nesil Türkçe ve Matematik eğitimi ile İngilizce Pratik Konuşma Eğitimi verilecek. 11 ve 12. Sınıfa geçen öğrenciler için en baştan TYT, mezun gurubu öğrenciler için ise yine en baştan TYT eğitimleri verilecek. 

TEST OLMAZSA OLMAZIMIZ!
Denizli Sistem Akademi, Yaz Okulu’nda ayrıca 8 hafta sürecek eğitimlerde 8 deneme yapacak. Bunun yanı sıra her gün 5 saat süren konu anlatımlarıyla beraber etüt ve soru çözümleri yapılacak. Bireysel Koçluk hizmetinin de verileceği programda ödevlendirme ve ödev takiplerine de yer verilecek. Yaz okulunda deneme sonuçları analiz edilerek rehberlik ve yönlendirme hizmetlerine büyük önem verilecek. 

KİŞİYE ÖZEL DERS DE VERİLİR!
Denizli Sistem Akademi’den yapılan açıklamada tüm sınıflar için isteyen öğrenciye kişiye özel ders verileceği de aktarıldı. Yaz okulunda ayrıca sınav guruplarında deneme kulübü hizmeti verileceği kaydedildi. 

SİSTEM AKADEMİ’YE NASIL ULAŞABİLİRİM?
Denizli Sistem Akademi, Yenişehir Mahallesi’nde Teras Park’ın hemen karşısında bulunuyor. Kurumla irtibata geçmek isteyenler 0545 885 2020 nolu telefondan irtibat kurabilirler.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER