banner249

Akıllı otopark sözünü de tutmadı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019’da kamuoyuna söz verdiği asansörlü katlı otopark sözünü aradan geçen 5 yıla rağmen tutamadı. Zolan’ın söz verip de yapamadığı projeler, Denizli sosyal medyasının en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Akıllı otopark sözünü de tutmadı!
banner240

Cumhur ittifakının 2019’daki yerel seçimlerinde aday olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdiği sözlerin birçoğunu yerine getiremedi. Kentin ihtiyaçları doğrultunda 258 dev proje sözü veren Zolan, birçok proje için bir çivi bile çakamadı.

BAŞKAN NEREDE BU OTOPARK!
EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde proje tanıtım toplantısı düzenleyen Başkan Zolan, 258 dev proje vaadinde bulundu. Projeler arasında kentin en önemli sorunları arasında yer alan otopark sorunu da vardı. Başkan Zolan, 2019’da asansörlü akıllı katlı otopark projesi için şu ifadelere yer vermişti, “1200 araçlı akıllı otopark, dar alanlarda, küçük alanlarda daha fazla kapasite kullanım noktasında bu modern akıllı şehir sistemi kullanılarak Denizli’mizin farklı bölgelerinde 1200 araçlık akıllı mekanik otopark kullanılacak. Bu sistemi Denizli’mize inşallah kazandıracağız” dedi. 

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER DEV PROJELER!
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
Asansörlü Akıllı Katlı Otopark
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER