banner249

Denizli gençliğini Drag pistiyle avuttu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman, 2019 yılında gençlere drag pisti sözü vermişti. Ancak aradan geçen 5 yıla rağmen bu projeyle ilgili tek bir adım bile atılmadı. 

Denizli gençliğini Drag pistiyle avuttu!
banner240

2019 yılında Cumhur ittifakının adayı olarak seçimlere giren dönemin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli’ye 258 dev proje sözü vermişti. Zolan, aradan geçen 5 yıla rağmen verdiği sözlerin birçoğunu yerine getiremedi. 

GENÇLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI!
Denizlili gençlerin büyük özlem duyduğu oto sporları yarış ve Drag pisti hayal kırıklığıyla sonuçlandı.  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 yıl önce EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği proje tanıtım töreninde Drag Pisti yapacağı sözü vermişti. Gençlerde heyecan yaratan bu proje, Zolan’ın bu projeyi gerçekleştirememesiyle hayal kırıklığına döndü. 

O GÜN NE KONUŞMUŞTU!
Denizli’deki spor yatırımları ile ilgili projelerini açıklarken "Oto sporları yarış ve drag pisti" müjdesini de veren Başkan Osman Zolan, “Sporla ilgili tesisleri, ihtiyacı olan her yere ulaştırmaya devam edeceğiz” demişti.
Oto sporları yarış ve drag pisti ile ilgili detaylar da veren ve gençlerden bu konuda yoğun bir talep aldıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Toplumun her kesimi ile görüşürken, gençlerimizin de istekleri oluyor. Bunlardan biri özellikle gençlerimizin talep ettiği oto sporları yarış ve drag pisti. Gençlerimizin güvenli şekilde drift, drag ve pist yarışları yapabilecekleri tesisi yeni dönemde inşallah Denizlimize kazandıracağız" dedi.

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER DEV PROJELER!
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
Asansörlü Akıllı Katlı Otopark
Oto Sporları Yarış ve Drag Pisti
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER