banner249

Denizli’yi tüm dünya tanıyacak

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Belarus’aki resmi ziyarete katılacak.

Denizli’yi tüm dünya tanıyacak
banner240

Türkiye heyeti, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin başkanlığında Belarus’ta işadamlarının katılımıyla düzenlenecek istişare toplantısında olacak. Türk-Belarus İş Forumunda katılımcılara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Minsk Camisi'nin açılışına katılması bekleniyor.
Konuyla bilgi veren Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “DTO’yu Ar-Ge Merkezi gibi benimseyerek, yeni pazarlar ve Denizli’mize yeni yatırımcılar çekme hedeflerimiz bulunmakta. Bu hedef kapsamında devlet büyüklerimizin düzenlendiği iş gezilerinin içinde muhakkak olacağımızı belirtmiştik. Bunun ilk ayağı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile birlikte Belarus’a gittik. Bu ziyaretten ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkılar sağlayacak bilgilerle döneceğimize inanıyorum.” dedi.   
 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER