banner249

Seninle olmuyor Başkan!

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, takımın ikinci lige düşmesinin yanı sıra yaşanan istifalara rağmen hala istifa etmemesi tepkilere yol açıyor. Uz, son açıklamasında çıktıkları yolda dönüş yapmayacaklarını kaydetti.

Seninle olmuyor Başkan!
banner240

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, kulübü bulunduğu yerden çıkarıp layık olduğu yere taşımak için çalıştıklarını ifade ederek, "Gerekirse kapı kapı dolaşacağız. Başta STK' yer olmak üzere tüm kesimlerin desteğine ihtiyacımız var. Çıktığımız bu yoldan dönüş yok" dedi.  

TFF 2.Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da hafta başında yapılan yönetim kurulu toplantısı ve yeni görev dağılımının ardından çalışmalar hızlandı. Denizlispor'un bu şehrin ortak ve en değerli markası olduğunu tekrarlayan kulüp başkanı Mehmet Uz, yeni sezon öncesi mali, idari ve sportif konularında çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İlk defa 2. Ligde mücadele edeceklerini ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Mehmet Uz, "Düştüğümüz bu durumdan el ele gönül gönüle vererek çıkacağız. Ben buna inanıyorum. Bu inancım sebebiyle her türlü olumsuzluğa rağmen yola devam kararı aldık. Haklı ve yapıcı eleştirilerin başımızın üstünde yeri var ve hep dikkate alıyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER