banner249

Ofsaytta düştün başkan!

2019 yerel seçim sürecinde Afet Eğitim Merkezi kurma sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aradan geçen 5 yıla rağmen bu sözünü tutamadı. Zolan, geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantıda merkezini kuramadığı projenin master planını açıkladı.

Ofsaytta düştün başkan!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019’da verdiği seçim vaatlerinden birçoğunu gerçekleştiremedi. Zolan, Cumhur ittifakının adayı olarak EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımlı gerçekleşen proje tanıtım töreninde 258 dev projeyi açıklamış ancak söz verdiği projeleri aradan geçen yıllara rağmen yapamadığı belirlendi. 

AFET EĞİTİM MERKEZİNİN ESAMESİ YOK!
Seçim sürecinde Büyükşehir Afet Eğitim Merkezi yapacağı sözünü veren Başkan Zolan, o dönemde şu ifadelere yer vermişti, “Deprem, Yangın, Sel gibi hususlarda hemşerilerimizin bu felakete hazırlıklı olması ve çocuklarımızın eğitilmesi anlamında bu eğitimlerin yapılabileceği ücretsiz eğitim verilebileceği bir afet eğitim merkezini inşallah kuracağız. Ve bu eğitimleri çocuklarımıza mutlaka vereceğiz.”  

YAPMADIĞI MERKEZİN MASTER PLANINI YAPTI!
Başkan Zolan, aradan geçen 5 yıla rağmen Afet Eğitim Merkezi’ni yapamayınca alelacele bir organizasyon tertip ederek ‘Denizli Afet Master Planı’ yaptıklarını kamuoyuna deklere etti. Zolan’ın bu açıklaması kamuoyunda farklı yorumlara yol açtı. Çünkü Zolan, yapamadığı merkezin master planını yaptığını açıklamıştı.

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER DEV PROJELER!
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER