banner249

Denizlispor, haftayı puansız kapattı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, son dönemdeki iyi performansının ardından Fethiyespor deplasmanına çıktı. Yeşil siyahlılar, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlamayı başardı. Temsilcimizin tek golünü Bekir Turaç Böke kaydetti.

Denizlispor, haftayı puansız kapattı
banner240

Ligde 3 maçlık yenilmezlik serisi ile 7 puan toplayan yeşil siyahlılar, Fethiyespor deplasmanında ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçı 3-1 kaybederek haftayı puansız kapattı. Ancak, maçın ikinci yarısında ev sahibi Fethiyespor'un hızlı ve etkili oyuncu değişiklikleriyle birlikte her şey hızla değişti.

Fethiyespor, 59. dakikada Nurettin Çakır'ın attığı golle eşitliği sağladı. Denizlispor ise bu golün şokunu üzerinden atamadan 2-1 geriye düştü, Özcan Yaşar'ın attığı golle. Ardından, Ali Ceylan'ın golüyle skor 3-1'e geldi. Denizlispor, bu devrede bir topu direkten döndürdü, ancak aradığı golü bir türlü bulamadı.

Bu sonuçla Denizlispor, ligde 3. kez sahadan mağlup ayrılarak haftayı 8 puanla 10. sırada tamamladı. Fethiyespor ise temsilcimize karşı aldığı galibiyetle ligdeki ilk 3 puanını elde etti ve 6 puanla haftayı 15. sırada tamamladı.

Denizlispor, bir sonraki maçında Cumartesi günü saat 15:30'da sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor'u ağırlayacak. Bu önemli karşılaşma öncesi Denizlispor, kaybettiği puanları telafi etmek ve yükselişini sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER