banner249

O kavganın ayrıntıları belli oldu!

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşanan bir olayda, muhtar adayı Fethan T. ile bir vatandaşın kocası Cengiz G. arasında yaşanan tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı.

O kavganın ayrıntıları belli oldu!
banner240

Çivril ilçesinin Yukarı Mahalle'sinde muhtar adayı olan Fethan T., 31 Mart 2024'teki Mahalli İdareler Genel Seçimleri için açıklamalar yapmış ve bu açıklamaları bir yerel gazetede yer almıştı. Haberin altına gelen yorumlardan biri Özlem G. tarafından yapıldı. Özlem G., mahallenin desteğini sorgulayan bir yorum yapmıştı ve bu yorum, muhtar adayı Fethan T.'yi rahatsız etti.

Fethan T., Özlem G.'ye "Kendini bilmez, hadsiz" şeklinde bir mesaj gönderdi. Bu mesaj sonrasında Cengiz G., eşinin aldığı mesajın nedenini sormak için Fethan T.'yi telefonla aradı. Telefon görüşmesi sırasında sözlü bir tartışma yaşandı.

Daha sonra, işten çıkan Cengiz G. ve yanındaki kişilerle buluşmak üzere yola çıktılar. Fethan T. bu sırada yanında bulundurduğu ileri sürülen bir bıçağı kullanarak Cengiz G.'yi karın boşluğuna sapladı. Cengiz G. kanlar içinde yere yığıldı ve hemen Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak iç kanama nedeniyle daha fazla müdahale gerektiği için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Muhtar adayı Fethan T., olayın ardından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olayın mağduru olan Özlem G., yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Muhtar adayının açıklamaları ve yanıt verdiğim yorum sonrası bize mesajlar gönderdi. Ardından telefonla arayarak buluşmak istedi. O esnada yaşanan arbede sırasında muhtar adayı bıçağı kullanarak eşimi yaraladı. Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyiye gitse de tedavisi sürüyor. Bu olay nedeniyle şikayetçiyiz."

Muhtar adayı Fethan T.'nin yakınları ise olayın diğer tarafını suçlayarak, bıçağın Cengiz G.'nin yanında getirildiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER