banner249

Hastalya Mercedes’te yeni bir dönem!

Denizli'de 2006 yılından buyana dostluk, kalite, güven ve imajı birleştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunan Hastalya Otomotiv, şimdi de ikinci el otomotiv sektöründe başarısını Denizli halkı ile paylaşacak.

Hastalya Mercedes’te yeni bir dönem!
banner240

2018 yılında Premium Konsept ile dizayn edilen shoowromunda 2660 metrekare kapalı alan ile müşterilerine üst düzey hizmet veren Hastalya Otomotiv, aynı özeni Mercedes Benz Otomotiv ve Mercedes Benz A.Ş. firmalarının desteğini alarak 2. el araç alım ve satımda da göstermeye karar verdi.

1994 yılında Antalya'da hizmete başlayan Hastalya Otomotiv A.Ş'nin, Türkiye'nin en modern ve teçhizatlı işletmelerinden biri olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün, Antalya Döşemealtı, Antalya Kepez, Denizli ve Dalaman olmak üzere 4 lokasyonda hizmet verdiklerini ifade ederek; "Sıfır araçlardan sonra şimdide ikinci el araç konusunda Denizli halkına en kaliteli hizmeti sunmak için yola çıktık.  Satış servis ve yedek parça konusunda ikinci el konusunda müşterilerimize önemli hizmetler sunacağız" dedi.

Hastalya Otomotiv Hafif Ticari Grup Satış Müdürü Ömer Küçükyavuz’da, ikinci el konusunda en güvenilir ve en kaliteli hizmet vermek için hizmet vereceklerin ve tüm Denizli halkını Hastalya Otomotiv shoowromuna beklediklerini ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER