banner249

AYDEM hayat için enerji üretiyor!

Aydem Enerji Holding Medya İletişim Grup Müdürü Ömer Yurtseven, Türkiye’nin en büyük entegre enerji gruplarından biri olan AYDEM'in 40 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle ilkleri başarmayı ve öncü olma rolünü sürdürmeyi kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

AYDEM hayat için enerji üretiyor!
banner240

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelen Aydem Enerji Holding Medya İletişim Grup Müdürü Ömer Yurtseven, AYDEM Enerji ile ilgili önemli ifadelerde bulundu.

Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Türkiye’nin öncü entegre grubu Aydem Holding’in, tüm şirketlerini Aydem Enerji çatısı altında topladığına dikkat çeken Yurtseven,

“Enerji sektöründe 40 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle ülkemizin sürdürülebilir geleceğine katkı koymayı devam edecektir. Yeni kurumsal kimliği ve yönetim anlayışıyla ilkleri başarmaya ve öncü rolünü sürdürmeye kararlılıkla sürdürecektir.  Yenilenebilir enerjiyi ve insanı odağına alarak, 12 bin çalışanıyla 5 milyon müşterisine kesintisiz hizmeti öncelikli görev saymaktadır. Yenilikçi fikirlerle çözüm odaklı hizmet anlayışını elektrik üretim, dağıtım ve perakende alanındaki faaliyetlerin tümünde yaygınlaştırarak, geleceğe değer katmayı amaçlamaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 12:47

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.