banner249

Seviye Okulları mezunlarını taçlandırdı

Türkiye’de başarılı ve tanınmış liselerin mezunlarına yönelik farklı burs imkanları sunan ve bunu eğitim sistemlerine uygulayan liselere özel ayrıcalıklar vererek başarıyı destekleme misyonu üstlenen İstanbul Okan Üniversitesi, Mütevelli Heyet Başkanlığı’nın aldığı kararla Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi’ni özel tanımlı burs verdiği liseler listesinde olduğunu açıkladı.

Seviye Okulları mezunlarını taçlandırdı
banner240

İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Koçak gönderdiği resmi yazı ile, “Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumları arasındaki okulunuzun öğrencilerini 2020-2021 Akademik Yılı’nda İstanbul Okan Üniversitesi’nde görmek bizleri mutlu edecektir.” Diyerek Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi öğrenci mezunlarına sundukları ayrıcalık ve özel bursları açıkladı.

SEVİYE’Lİ OLMAK YETERLİ

Bu kapsamda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi’inden mezun olan öğrenciler, İstanbul Okan Üniversitesi’nin, Tıp, Diş Hekimliği, Psikoloji, Hukuk, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu dışındaki bölümlerinin %50 indirimli programlarına ilk 3 tercihinden yerleştikleri takdirde kendilerine %50 bursa ek olarak + %10 burs olanağı sunulacak.

Yukarıdaki bölümlerin (Tıp, Diş Hekimliği, Psikoloji, Hukuk, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksek Okulu) ücretli kontenjanlarına ilk 3 tercihinden yerleşen mezunlarınıza ise %25 burs olanağı verilmektedir. Hukuk fakültesinin ücretli kontenjanlarına ilk 3 tercihinden yerleşen ve ilk 120.000 sıralaması içinde yer alan mezunlarınız %25+10 burs elde etmektedir.

Pilotaj bölümü tüm bu uygulamaların dışındadır. Pilotaj bölümüne 1. tercihinden yerleşen öğrencilerinize de eğitim ücreti üzerinden %10 tercih indirimi uygulanacaktır. İstanbul Okan Üniversitesi, kurulduğu 1999 yılından bugüne gerçekleştirdiği isabetli eğitim hamleleriyle Türkiye'nin en saygın ve dinamik üniversiteleri arasındaki yerini almış bulunmaktadır. Gözde mesleklere yönelik eğitim programları, dünya standartlarındaki modern kampüsleri, güçlü ve eşsiz uluslararası işbirlikleri, üniversitemizi farklı kılan özelliklerin başında gelmektedir. Toplam öğrenci sayısının yüzde 91'i oranındaki burs olanaklarıyla "başarıyı destekleme misyonunu sürdüren üniversitemiz, bu yıl da başarılı ve tanınmış liselerin mezunlarına yönelik farklı burs imkânları sunmaya devam etmektedir.

.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER