banner249

Köpeğin ısırdığı küçük kıza 60 dikiş atıldı

Manisa Merkez’de Rottweiler cinsi bir köpeğin ısırdığı küçük kız çocuğunun kafasına 60 dikiş atıldı.

Köpeğin ısırdığı küçük kıza 60 dikiş atıldı
banner240

Olay edinilen bilgiye göre Uncubozköy Mahallesi Kuleli Evler Sitesi’nde yaşandı.Evinin bahçesine oynamak için çıkan Nihat ve Emine Kaçire’nin kızı Gözde Kaçire’ye (6) başıboş bir şekilde dolaşan Rottweiler cinsi köpek saldırdı. 


6 yaşındaki Melisi yere düşürdüktyen sonra ısıran köpek küçük kızın kafasını ağzına alarak ısırmaya başladı. Çıkan sesler üzerine evin içerisinde bulunan anne Emine Kaçire dışarıya çıktı. Kızını köpeğin ısırdığını gören anne Emine Kaçire ve site bekçisi Bayram Kurt küçük kızı kurtarırken ikiside köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeği vurmak isteyen bir komşu ise eve tüfeği almaya giderken düşerek bacağını kırdı. Küçük kız diğer komşuların yardımıyla zor bir şekilde kurtarıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan Gözde’nin kafasına 60 dikiş atıldı. 6 yaşındaki Gözde ile birlikte köpeğin saldırısına maruz kalan anne Emine Kaçire ve site bekçisi Bayram Kurt’a beş doz iğne yapıldığı öğrenildi. 

Başka bir insana saldırmaması amacıyla hayvan barınağına götürülen köpek ise barınaktada ortalıktan kayboldu. Yaşadığı korkunç olayı anlatan anne Emine Kaçire “Kızım dışarı oynamaya çıkmıştı. Gelen çığlık sesi ile hemen dışarı çıktım. Baktığımda kızın başı köpeğin ağzındaydı. Kızıma kurtarmak için hemen üzerine atladım. Bu sırada site bekçisi de yardım etti ama başarılı olamadık. 

Bir komşumuzun kürekle vurması sonucu kızımı köpeğin elinden ancak alabildik. Bu sırada kızımı kurtarma çalışırken köpek beni ve site bekçisini de ısırdı. Köpek beni eve kadar kovaladı. Kapıyı kapatmasaydım bana belki daha fazla zarar verecekti. Köpeği vurmak için evine giden diğer bir komşumuz da düşerek ayağını kırdı. Kızımı hemen hastaneye götürdük. Kafasına 60 dikiş atıldı. Köpek kızımın kafasını kemiğini kırmış. Eğer biraz daha ısırsaymış beynine zarar verecekmiş. Sonra yetkililer köpeği belediyenin hayvan barınağına götürmüşler ve karantina altına alınmış. Önce şikayetçi olmadık. 

Daha sonra köpeğin barınakta olmadığını ve kaybolduğunu öğrenince Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Hayvanları seviyorum ama insan hayatı bu kadar değersiz olamaz. Sitede hiç kimse köpek istemiyor ama daha başka köpeklerde var. Kızımın psikolojisi bozuldu ve korkusundan dışarıya çıkamıyor” ifadelerini kullandı. Köpeğin sahibi ise konu ile ilgili açıklama da bulunmayacağını söylerken, barınaktan köpeğin kaybolmasıyla ilgili şikayette bulunduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER