banner249

Okul servisi ile Minübüs çarpıştı: 4’ü çocuk 6 yaralı

Afyonkarahisar’da okul servisi ve ticari aracın çarpışması sonucu 4’ü çocuk 6 kişi yaralandı kişi yaralandı.

Okul servisi ile Minübüs çarpıştı: 4’ü çocuk 6 yaralı
banner240
Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirilirken, kazada ayrıca park halinde ki 4 otomobilde zarar gördü. Edinilen bilgilere göre, kaza, Harbiş Semti Arafat Camii kavşağında meydana geldi. 

Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Salim Özdemir idaresinde ki 03 S 0016 plakalı servis aracı 565.sokakta seyir halinde giderken 566. sokaktan geldiği bildirilen Ramazan Poyraz idaresinde ki 03 KK 434 plakalı ticari araç ile çarpıştı. 

Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, öğrenci servisinde bulunan ve yaşları 7-13 arasında değişen öğrenciler ise büyük bir panik yaşadı. Meydana gelen kazada isimleri henüz belirlenemeyen 4 öğrenci ile birlikte ticari araçta bulunan sürücü ve Ramazan Poyraz ve Fatih Araç yaralandılar. Kazada yaralananlar olay yerine gelen 112 Acil servise ait ambulanslar ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan, Fatih Araç durumunun ağır olduğu bildirildi.

MAHALLELİDEN KAZA TEPKİSİ 
Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kazanın meydana geldiği kavşak yaklaşık yarım saat süre ile trafiğe kapalı kaldı. Kaza ve ambulansların sesini duyarak evlerinden çıkan mahalle sakinleri ise bölgeye trafik ışığı ve hız kesiciler yapılamadığı için duruma tepki gösterdiler. Kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar yetkililerden duruma bir çözüm bulmalarını istediler. Öte yandan, çarpışmanın etkisi ile savrulan servis aracı yolun sağ tarafında park halinde olan 03 AZ 106, 03 EE 444, 03 ES 174 ve 03 UF 722 plakalı 4 otomobile çarparak büyük çapta maddi hasara yol açtı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER