banner249

Kayıp balıkçıların cesedine ulaşıldı!

Dün akşam saatlerinde balık tutmak için denize açılan dört kişinin bulunduğu tekne alabora olması sonucu, Hasret Karataş ve Soner Yıldız kaybolmuştu.

banner240


Muğla’nın Gökova Körfezi içinde yer alan Akbük koyunda dün akşam saatlerinde balık tutmak için denize açılan dört kişinin bulunduğu tekne aşırı dalga nedeniyle su alması sonucu alabora olmuştu. Teknede bulunan Ali Kaba ve Mahmut Can Baykara yüzerek kıyıya çıkmış, Hasret Karataş ve Soner Yıldız ise kaybolmuştu.

Gece başlayan arama çalışmalarında hava muhalefeti nedeniyle sonuç alınamadı. Sabah erken saatlerde Sahil Güvenlik ve dalgıç polisler arama çalışmalarına tekrar başladı. Sabah saatlerinde Soner Yıldız’ın cesedine ulaşıldı.

Sahil Güvenlik ve dalgıç polisler arama çalışmalarını aralıksız sürdürürken, öğleden sonra da kayıp Hasret Karataş’ın cesedine ulaştı. Sahil Güvenlik Botu tarafından Akbük sahiline getirilen Hasret Karataş’ın ve Soner Yıldız’ın cansız bedenleri ambulans ile Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Abkük sahilinde bekleyen Hasret Karataş’ın ve Soner Yıldız’ın cansız bedenleri kıyıya getirilirken yakınları gözyaşlarına boğuldu.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER