banner249

Degiad aşkı konuştu

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) üyelerinin karşısına bu kez farklı bir konu ile çıktı.

Degiad aşkı konuştu
banner240

Son zamanlarda yoğun bir şekilde ekonomi ve finansın konuşulduğu etkinliklere imza atan dernek, bu kez “Aşk kalpte mi başlar? Beyinde mi?” sorusuna cevap aradı.

Ocak ve Şubat aylarında yoğun bir şekilde ekonomi, finans ve ticaret üzerine kafa yoran, bu konularda düzenlenen etkinliklere katılan DEGİAD üyeleri, 14 Şubat arifesinde aşkın konuşulduğu toplantıda bir araya geldi. Anemon Otel’de gerçekleştirilen etkinlik derneğin geçmiş dönem başkanlarından Oktay Mersin ve DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’in konuşmalarıyla başladı. Ardından, Meltem Acar’ın moderatörlüğünü yaptığı, Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Özalp Karabay ile Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Kemal Yücesoy’un konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe geçildi. İnsanlığın ortak dili aşkın konuşulduğu etkinlikte “Aşk kalpte mi başlar? Beyinde mi?” sorusuna yanıt arandı.



Konuşmacılar ve katılımcılar, kuvvetli hangi organlarda hayat bulduğunu tartıştı, aşkın duyguların bedendeki yeri tarif edildi. 200 üye ve eşlerinin katıldığı etkinlik, moderatör ve dinleyicilerin sorularıyla farklı bir alana taşındı, ortaya heyecanlı, ilginç ve esprili bir etkinlik gerçekleşti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER