banner249

Bir haftada 3 kez intihara kalkıştı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir şahıs, kira borcu yüzünden ev sahibi ile tartıştığını ileri sürerek özel bir hastanenin çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Bir haftada 3 kez intihara kalkıştı
banner240

Aynı gencin geçtiğimiz günlerde Antalya ve Fethiye’deki özel hastanelerin çatısına çıktığı öğrenildi. Olay, Çıldır Mahallesi’ndeki özel bir hastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mehmet H., ev sahibiyle tartıştığını, borçlarını ödeyemediğini söyleyerek 23 Nisan günü Antalya'da özel bir hastanenin çatısına çıktı. 


Mehmet H. Bu olaydan bir hafta sonra 30 Nisan tarihinde yine aynı gerekçeyle Fethiye’deki özel bir hastanenin çatısına çıkarak görevlilere korku dolu anlar yaşattı, su içerken bayılınca da çatıdan indirildi. Marmaris’e yeni geldiği öğrenilen Mehmet H. bu kez de Marmaris'teki özel bir hastanenin çatısındaydı. 

Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ve Hastane Başhekimi Ünsal Aybek uzun süre genci ikna etmeye çalıştı. Hastane zemininde de önlem amaçlı branda açıldı. Hastane bahçesindeki vatandaşlar da olayı merakla gözlerle izledi. Yaklaşık bir buçuk saat süren çabaların sonucunda genç adam çatıdan inmeye ikna oldu. Mehmet H., karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER