banner249

Hülya Avşar sahalarda

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Uluslararası 474'üncü Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında kendi adına düzenlenen tenis turnuvasının kupa töreninde şov yaptı.

Hülya Avşar sahalarda
banner240

Törende gerçekleşen tenis maçında Avşar Kızı performansıyla göz doldurdu. Uluslararası 474'üncü Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın kupa töreni yapıldı. 


Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın katılımıyla gerçekleşen kupa töreninde Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar, Manisa Tenis Dağcılık Sporu Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Yüksel ve vatandaşlar yer aldı. 

Hayranlarına bol bol imza dağıtan Avşar, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Kupa töreninin ardından Hülya Avşar, tenis maçında attığı sayılarla alkış topladı. Hülya Avşar törende yaptığı konuşmada mutluluğunu dile getirerek şunları söyledi: “Tenise hizmet etmek benim hayatımın en önemli ve en güzel duygularından bir tanesidir. Tenise hizmet eden sizler ve herhangi bir turnuva olamak üzere hazırlık içerisinde olup etrafa yaymak isteyen tenis için zamanını yoğunlaştıran düşünen her kese teşekkür ediyorum. 

Bu sene Hülya Cup sayesinde bir atletimize protez ayak takıldı. Manisa’nın da bu çorbada tuzu var. Hülya Cup ve sizler hayatın en güzel tarafı. Burada tenis oynamaktan mutluluk duyacağım. Hülya Cup Türkiye’nin bir çok yerinde yapılmaya başlandı. Çok hoş oldu. Git gide büyüyoruz.” 

Sunucunun Mesir Macunu’nu yemesini tavsiye etmesi üzerine Hülya Avşar, "Ben yemesem mi acaba diyorum. Yemeğim çünkü genel durumum müsait değil” dedi. Konuşmaların ardından kupa töreninde Hülya Avşar turnuva kapsamında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER