banner249

CHP bu kafayla iktidar olmaz!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “CHP'nin marjinal bir örgüt gibi hareket etmesini asla tasvip etmiyor. CHP bu kafayla asla iktidar alternatifi olamaz” dedi.

CHP bu kafayla iktidar olmaz!
banner240

CHP’li vekillerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sergiledikleri durumu eleştiren Mehmet Erdem, 1Mayıs' ı kanunla Emek ve Dayanışma Bayramı ilan edenin AK Parti iktidarı olduğunu anımsattı. Uzunca yıllardan sonra 1 Mayıs kutlamalarını Taksim'de kutlanmasını sağlayanın da AK Parti olduğunu anımsatan Erdem, “İlk önce Ak Parti'nin hakkını teslim edelim. 


İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Diyarbakır ve daha birçok şehrimizin meydanlarında 1 Mayıs coşkuyla ve olgunlukla kutlanırken İstanbul, Ankara ve İzmir'de bazı noktalarda göstericiler polisle çatıştılar; esnafların dükkanlarını ve işyerlerini yağmaladılar; kamu mallarına zarar verdiler; yollar ve kaldırımlardaki taşları söktüler; sapanlarla ve havai fişeklerle polise saldırdılar; polisi linç etmeye kalkıştılar. 

CHP Milletvekili Mahmut Tanal bir polisi yumrukladı ve bu görüntü tv kanallarında herkes tarafından görüldü. CHP Milletvekili Mahmut Tanal provokasyona doymadı ve polisin gerçek mermi sıktığı iddiasıyla avucunda mermilerle görüntü verdi. Fakat provokasyon işte o zaman ortaya çıktı mermiler çekirdekli idi. Olay sosyal medyada 'boş kovan gönderelim vekilim' diye alay konusu oldu” dedi. 

1 Mayıs'ı herkesin kutlayabileceğine işaret eden Erdem, “Buna kimsenin itirazı olamaz. Ancak 1Mayıs kutlamaları bahane edilerek marjinal terör örgütlerinin eylem yapmasını ve terör estirmesini kimse makul karşılamaz; Ak Parti İktidarı da buna izin veremez. Daha geçen yıl yine mayıs ayında 12 tane ağacın yeri değişti diye ortalığı savaş alanına çevirenler yine fırsat kollamaktadırlar. 

Türkiye'yi Ukrayna haline getirmek isteyenler var. Bu olayları çıkartanlar ve körükleyenlerin bir hedefi de Ak Parti İktidarını dünya kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırmak, AK Parti'yi baskıcı ve diktatöryel anlayışa sahip olarak gösterebilmek. 

İçten ve dışarıdan bu oyun tezgahlanıyor. Bu oyunun içerisinde legal ve illegal örgütler, bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler var. Bu oyuna dıştan da bazı ülkelerin istihbarat örgütleri ile CNN başta olmak üzere uluslararası medya devleri de destek veriyor” diye konuştu. 

“CHP MARJİNAL GRUPLARLA VE İLLEGAL ÖRGÜTLERLE EL ELE HAREKET EDİYOR” 
CHP’nin de iktidara karşı oynanan bu oyunun içerisinde aktif bir şekilde yer aldığını iddia eden Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “CHP, AK Parti iktidarına zarar vermeye çalışırken Türkiye'ye zarar veriyor. AK Parti iktidarını dünya kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışırken Türkiye'nin itibarını zedeliyor. CHP marjinal gruplarla ve illegal örgütlerle el ele hareket ediyor. 
Türkiye üzerine oyun oynayan, Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada gelişmesini hazmedemeyen dış güçlerin emellerine alet oluyor. CHP hem sosyal demokratım diyecek; hem de kapitalist ve emparyalist CNN ile beraber hareket edecek. Milletimiz manzarayı çok iyi görüyor ve AK Parti'yi daha çok destekliyor. CHP'nin marjinal bir örgüt gibi hareket etmesini asla tasvip etmiyor. CHP bu kafayla asla iktidar alternatifi olamaz”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER