banner249

Bağ Evi cinayeti çözüldü

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir bağ evinde ölü olarak bulunana Mete T.'nin cinayet zanlısı 2 kişi, jandarmanın olay yerinde bulduğu delillerden yakalanıp tutuklandı. Zanlılardan kadın olan H.D. jandarmadaki ifadesinde Mete T.'nin kendisine tecavüze kalkıştığı için öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Bağ Evi cinayeti çözüldü
banner240

Geçtiğimiz 16 Şubat günü, Bornova’nın Yaka Mahallesi Arap Alanı Mevkiinde bulunan bir bağ evinde ceset bulunduğu ihbarını alan Bornova İlçe Jandarma ekipleri belirtilen adrese gitti. Eve giren ekipler, kanepenin üzerinde hareketsiz yatan bir erkek şahıs buldu. 


Yapılan incelemede cesedin 45 yaşındaki Mete T.'ye ait olduğu belirlenirken Mete T.'nin vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulduğu anlaşıldı. Mete T'nin cesedi olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, Bornova 4. Sanayi’de araç tamiri işyerinde çalışan Mete T’nin ailesinin, bir gün önce polise Mete T'nin kayıp olduğu ihbarını yaptığı öğrenildi. 

JANDARMA TOPLADIĞI DELİLLER İLE OLAYI AYDINLATTI
Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri, bağ evinde ve bağ evinin önünde park halinde bulunan Mete T'ye ait araçta yapılan incelemelerde; 5 adet sigara izmariti, 6 adet 9 mm çapında boş kovan, 1 adet mermi çekirdeği, 6 adet parmak izi, 1 adet uzun saç kılı, 1 adet kısa saç kılı, 2 bira şişesinden alınan svap elde etti. 

Öte yandan jandarma ekipleri, Plaka Tanıma Sistemi ve güvenlik kameralarında yapılan incelemelerden yola çıkılarak yapılan araştırmada biri kadın iki şahsın Mete T.'nin ölü bulunduğu bağ evine geldikleri ve olay yerinden hızla uzaklaştıkları tespit edildi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda geçtiğimiz Perşembe günü, adresleri tespit edilen şüpheli biri kadın 2 kişi yapılan baskın sonucu yakalanıp gözaltına alındı. 

Zanlılar işledikleri cinayeti itiraf ettiği öğrenilirken zanlılardan kadın olan H.D., Mete T.'nin kendisine tecavüze kalkıştığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Öte yandan, Mete T.'nin zanlısı H.D.'nin eski eşinin çalışanı olduğu ve ölü bulunduğu bağ evinin de kadın zanlının eski eşine ait olduğu öğrenildi. Sorgulamaları tamamlanan cinayet zanlısı H.D ve N.A. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER