banner249

Denizli’de varoşların kaderi değişiyor!

Denizli'de Yüzyılın Dev Altyapı Projesini başarıyla tamamlayıp, kentin büyük bir bölümünü Avrupa standartlarında bir alt yapıya kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahalleleri'nde başladığı alt yapı atağı tüm hızıyla sürüyor. Bölgedeki çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ”İnsanımızın daha kaliteli ve sağlıklı yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli’de varoşların kaderi değişiyor!
banner240

Denizli’nin büyük bir bölümünü Avrupa standartlarında alt yapıyla tanıştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan dev alt yapı projesini geçen şubat ayında yapılan temel atma töreni ile başlatmıştı. 


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törenin ardından bölgenin alt yapısı tamamen yenilenmeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı hızla süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör de eşlik etti. 

Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Zolan, çalışanlarla da kısa süre sohbet edip kolaylıklar diledi. 6 noktada süren çalışmalar kapsamında Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamen değişeceği ifade edilirken, tüm bölgeye ayrıca yağmur suyu hatlarının döşendiği ifade edildi. 

Bu kapsamda bölgeye 201 kilometre içme suyu ve 165 kilometre de kanalizasyon hattı döşenecek. Ayrıca 38 kilometre yağmur suyu hattı döşenerek küçük bir yağmurda bile meydana gelen su baskınlarının önüne geçilecek. 

HİZMET DESTANLARI YAZDIK
Başkan Zolan, Yüzyılın Dev Alt Yapı Hamlesi ile Denizli’nin büyük bir bölümünü Avrupa standartlarında bir alt yapı ile tanıştırdıklarını vurgulayarak, hedefin kentin en ücra köşesini bile aynı standarda kavuşturmak olduğunu kaydetti. Uzun yıllardan beri bölgenin ihtiyacı olan alt yapı projesinin temelini geçen şubat ayında atıldığını hatırlatan Başkan Zolan, “Bölgedeki çalışmalarımız hızla sürüyor. 

İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı tamamen değişiyor, bölgede 1 santimetre bile eski hat kalmayacak. Ayrıca burada oturan vatandaşlarımız yağmur suyu hatları ile tanışacak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insanımızın daha kaliteli ve sağlıklı yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Denizli’nin her yerinde hizmet destanları yazıldığını vurgulayan Başkan Zolan, “Bugünde aynı anlayışla, aynı güzellikle, aynı azim ve yürüyüşle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnsanımızın rahatı ve huzuru için kalıcı eserler yapmaya gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

TOZ-ÇAMUR OLACAK
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çalışmalar başlamadan önce bölgedeki birçok vatandaşımıza ‘Sokağınız, caddeniz, eviniz toz-çamur olacak razı mısınız?' dediğimde her zaman 'razıyız' cevabını aldık. Evet toz olacak, çamur olacak. Belki yazın pencerenizi dahi açamayacaksınız ancak bu çalışmalar tamamlandığında inşallah güzel olacak. 

Alt yapının ardından baştan aşağı kaldırımlar, sokaklar, caddeler de yapılacak. Delikliçınar'da ne varsa aynısı bu mahallelerimizde de olacak. Yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun. İnşallah kimsenin burnu bile kanamdan kazasız belasız bu güzelliklere hep beraber kavuşalım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER