banner249

İlçelerde Şahin Tin rüzgarı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli teşkilatı, bir süre önce başlattığı ilçe danışma toplantılarına Sarayköy, Beyağaç ve Tavas İlçeleri ile devam etti. İl Başkanı Şahin Tin’in başkanlığa gelmesiyle beraber tüm ilçelerdeki küskünler de bu toplantılara katılmaya başladı.

İlçelerde Şahin Tin rüzgarı!
banner240

Kalabalık partili grubun katılımı ile yapılan toplantılarda ilçelerde hayata yatırımlar ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan hizmetler gözden geçirildi. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe belediye ve ilçe başkanlarının yansıra ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetimlerinin de katılığı toplantıda, ayrıca sandık başkanları ve mahalle başkanları da hazır bulundu. 


BEYAĞAÇ ARTIK KABUĞUNU KIRACAK
Beyağaç ilçesi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, İlçeye önemli hizmetler kazandırdıklarını, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bu hizmetlerin katlanarak devam edeceğini ifade etti. İlçe Başkanı Durali Supçin, 7 Haziran seçimlerine hazır olduklarının mesajını verdi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti’nin rakibinin kendisi olduğunu ifade ederek sözlerine başladı ve Beyağaç’a yapılan yatırımları sıraladı. Başkan Zolan, “Beyağaç’ta itfaiye teşkilatımızı kurduk. 24 saat boyunca burada hizmet vermeye başladık. Cenaze hizmetlerimizi ücretsiz vermeye devam ediyoruz. Beyağaç İlçemizde 8 milyon liralık içme suyu ve kanalizasyon çalışması yaptık. 

Beyağaç-Muğla yolunda yaşanan sıkıntıları çözeceğiz. İkinci adım olarak Beyağaç Kapuz ve Kayaca yolunu yapacağız. Beyağaç artık kabuğunu kıracak. 17 bin metrekarelik kilit taşını hibe olarak belediye başkanımıza veriyoruz. 4 yıl sonra vatandaşlarımızın ayakları çamur olmaması için uğraşıyoruz” dedi. Buradaki program AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’in konuşmasının ardından muhtarlarla yapılan istişare toplantısı ile devam etti. 

TAVAS ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK
AK Parti heyeti, daha sonra Tavas İlçesine geçti. Burada İlçe Belediye Başkanı Turan Veli Akyol ve İlçe Başkanı Rutullah Kayı, kadın ve gençlik kolları başkanları ve kalabalık bir partili tarafından karşılandı. Ay-Yıldız 100. Kültür Merkezinde yapılan toplantı İlçe Başkanı Rutullah Kaya’nın konuşması ile başladı. Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Kayı, 7 Haziran seçimine hazır olduklarını söyledi. 

Ardından konuşan Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol, ilçede bir yıl içinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, “Tavas bizim için önemli ilçelerden biridir. Tavas ilçe belediye başkanımız ile birlikte uyumlu bir çalışma sergileyerek önemli hizmetler kazandırdık. Daha önümüzde dört yıl var. Dört yıl sonunda Tavas’ın en ücra köşesinde yaşayan insanlarımızın ayakları çamura değemeden bir yerden başka bir yere gidecek. Tavas bu dönem hizmet anlamında altın dönemini yaşayacak” dedi. 

SARAYKÖY ‘SARAY’ OLACAK
Sarayköy ilçesinde ilçe başkanı Halil Arık ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile kalabalık bir partili gurubu coşku içerisinde Ak Parti heyetini karşıladı. Diğer ilçelerde olduğu gibi burada da ilçe teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ile toplantı başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Halil Arık, “Sarayköy olarak kendimize güveniyoruz. Belediye başkanımız ve büyükşehir belediye başkanımızın önderliğinde bu seçimde yüzde 50 hedefini yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı Necati Özbaş, “İlçe belediyesi olarak büyük hizmetleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bir yılda alt yapı ağırlıklı çalışmalarımız oldu. Gelecek yıllarda Sarayköy’ü ayağa kaldıracak büyük projeleri hayata geçirmeye çalışacağız.” Dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’da, “Sizler bize güvendiniz. Bizlerde sizin başınızı öne eğdirmemek için çalışıyoruz. Bir yılda Sarayköy’de hizmet destanları yazdık. 

Mayıs ayında yeni garajın temelini atacağız. İhalesi yapıldı. Sarayköy’de kullanılmak üzere 50 bin metre kare kilit taşı teslim ettik. 27 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapıldı. Hasköy ve Beylerbeyi mahallelerine halı saha sözü verdik, bunu gerçekleştirdik. Bu yıl üç tane su deposu yapacağız. İhaleleri gerçekleştirildi. İlçede su sıkıntısı kalmayacak. AK Parti döneminde Sarayköy, saray gibi olacak” dedi. 

7 HAZİRAN TAMAMLAYICI UNSUR
İlçelerde yaptığı konuşmalarda ağırlıklı olarak 7 Haziran genel seçimine ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken İl Başkanı Şahin Tin, “17-25 Aralıkta oyunlar oynandı. Gezi olayları yaşandı. Bunların hepsi Türkiye’nin önünü kapatmak için yapılan oyunlardı. 30 Mart ve 10 Ağustos’taki seçimlerde milletimiz bize destek vererek, bu oyunlara itibar etmediğini bize güvendiğini bir kez daha ortaya koydu. 

7 Haziran seçimi Türkiye ve bölgemiz için son derece önemli bir seçimdir. 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerine tamamlayıcı bir unsurdur. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi Türkiye’nin kazandığı ivmeyi daha ileriye götürmesi için gereklidir. 7 Haziran seçiminden sonra maşaları tutan eller kırılacaktır. Teşkilat çalışmaları bu anlamda son derece önemlidir. Birlikte çalışarak gece gündüz koşarak, halkımıza kendimizi anlatarak seçimden büyük zaferle çıkacağız” dedi. İlçe toplantılarında 7 Haziran seçiminde Beyağaç için yüzde 65, Tavas yüzde 70 ve Sarayköy için de yüzde 50 oy hedefi ortaya kondu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER