banner249

Kaybolan böcekleri sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlık görevi sırasında makam odasında bulunan böceklerin adli emanette kaybolmasının bir skandal olduğunu söyledi.

Kaybolan böcekleri sordu!
banner240

Milletvekili Adayı Arslan yazılı açıklamasında şunlara yer verdi, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık yaptığı dönemde kullandığı çalışma ofislerinde ele geçen dinleme cihazları (böcek) ile ilgili olarak çarpıcı bir belge ortaya çıktı. Adli emanete bırakılan böceklerin yerinde bulunamadığı öğrenildi. 


Ülkemiz iyi yönetilmiyor, kaynaklarımız verimli kullanılmıyor, işsizlik almış başını gidiyor, üniversite mezunu gençlerimiz iş bulamıyor, öğretmen kardeşlerimizin atamaları bekletiliyor, esnafımız siftah etmeden dükkanını kapatıyor, ekonomik sıkıntılar hat safhada, hayat pahalılığı giderek artıyor, gelir adaletsizlikleri hat safhada, ülkede her şey bozulmuş durumdadır. 

Siyasi iktidar vatandaşın derdini unutmuş, kendi derdine düşmüş, birbirleriyle uğraşıyorlar. Cumhurbaşkanı ayrı telden çalıyor, tarafsızlığını yitirmiş. Anayasamızı değiştirip Başkanlık sistemiyle uğraşıyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Cumhurbaşkanının yanlış yolda olduğunu söylüyor, herkes farklı konuşuyor. 

Şimdiye kadar birlikte yaptıkları haksızlıkları ve hukuksuzlukları biz yamadık paralelciler yaptı diyerek sorumluluktan kurtulmaya ve günah çıkarmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanı odasına konulan böcek ile ilgili olarak yine aynı şekilde paralel yapı olarak koyduğu ismi ile hitap ederek odasına böcek koyduğunu iddia ediyor. 

Ancak ne var ki yine kendi kazdığı kuyuya düşmüş olacak ki, siyasi iktidarın savcısı böcek soruşturması ile ilgili dinleme cihazları ortadan kaybediyor. Bu durum akıllara nasıl bir hukuk devletinde yaşadığımızı ortaya koyuyor. Vatandaş yararına nasıl bir atmosferde kalkacağının endişesini taşıyor. 

Cumhurbaşkanı ve Başbakan devamlı yanında bin civarı koruma ve yine vatandaşın ödediği vergilerle alınan zırhı otobüs ile gezmekteler. Ancak kafaları karıştıran asıl husus Adli emanete bırakılan böceklerin yerinde olmaması yada bulunamamasıdır. Böcekleri kim neden aldı yada aldırdı ve kimin adına yok edildi ? Cumhurbaşkanına göre çok önemli olarak adledilen suçun tek delili bu böcekler yeni bir oyunun başlangıcımı.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER