banner249

11 kişi Adliye;ye sevk edildi

denizli emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Åžube ekiplerince, ''gasp, zorla çek senet imzalatma ve adam kaçır

11 kişi Adliye;ye sevk edildi
banner240

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince, ;;gasp, zorla çek senet imzalatma ve adam kaçırma;; suçu işledikleri öne sürülen gruba yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 4;ü emniyette ifadelerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Suç örgütü elebaşı olduğu ileri sürülen ve inşaat taşeronluğu işiyle uğraşan M.Y;nin (40) de aralarında bulunduğu 11 kişi ise adliyeye sevk edildi.
Zanlıların, kurdukları suç örgütüyle bir iş adamına ait arsayı dolandırıcılık yoluyla ele geçirdikten sonra çok daha yüksek bir değere tehdit yoluyla başkasına sattıkları, bir minibüs kooperatifini haraca bağladıklarının iddia edildiği öğrenildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine yaklaşık bir ay süren istihbarat çalışması sonucu düzenlediği operasyonda, 15 kişiyi gözaltına almıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER