banner249

“Sarayköy Belediyesi Ailesi” Yemekte Buluştu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2015’i yoğun bir çalışma temposuyla geçiren belediye personeli ve aileleriyle yemekte bir araya geldi. Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen yemeğe Başkan Özbaş’ın yanı sıra Büyükşehir Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Halil Aktım, Belediye Meclis Üyesi Engin Gültekin, daire müdürleri, personeller ve aileleri katıldı.

“Sarayköy Belediyesi Ailesi” Yemekte Buluştu
banner240

Yemekte konuşan Başkan Özbaş “Değerli mesai arkadaşlarım, dolu dolu geçen bir yılın ardından hem çalışmalarımızı değerlendirmek hem de iş yoğunluğundan biraz sıyrılarak ailelerimizle birlikte güzel vakit geçirmek amacıyla bu kaynaşma yemeğini organize ettik. Sarayköy’ün kronikleşmiş sorunlarına çözüm üretmek için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştık. 


Daha yapacak çok işimiz var. İlçemiz için belirlediğimiz hedeflere koşarak ilerlemek zorundayız. Sizler sahada çok daha fazla yoruldunuz. Sarayköy artık eskisi gibi değilse buradaki en büyük pay siz çalışma arkadaşlarımındır. Hepinizden Allah razı olsun, haklarınızı helal edin” dedi. Daha sonra masaları tek tek gezen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, personeller ve aileleri ile sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER