banner249

PAÜ yönetimi Buldan’da

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ önderliğinde her hafta ilçelerde toplanan üst yönetim ve daire başkanları bu hafta Buldan’da toplantısını gerçekleştirdi.

PAÜ yönetimi Buldan’da
banner240
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarının bir araya geldiği ve her hafta bir ilçede gerçekleştirdiği toplantının son durağı Buldan ilçesi oldu. PAÜ Heyeti, ilk olarak Buldan Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Vekili Adem Küçük tarafından ağırlanan heyet daha sonra Buldan Belediyesi’ne geçti. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, PAÜ Üst Yönetimine kısa bir brifing verdi. Gülbay, Pamukkale Üniversitesi’nin ilçede yapacağı bilimsel ve kültürel tüm faaliyetlerinde belediye olarak göreve hazır olduklarını söyledi. Ziyaretlerin ardından PAÜ üst yönetimi, Buldan Meslek Yüksekokulu’nda toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda söz alan Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Çeviş, okuldaki çalışmalar hakkında heyete bilgiler verdi. Buldan kampüsünün genişletilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çeviş, toplantı sonunda heyete moda tasarım ve mimari restorasyon atölyeleri ile kampüs çevresini gezdirdi. Rektör Bağ, ayrıca okul çevresinde ve kantinde öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

BULDAN İLE İLGİLİ HER PROJEDE VARIZ
Buldan gezisini değerlendiren PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Buldan bir çok alanda önemli özellikleri olan bir ilçemiz. Bugün yaptığımız ziyaretler sonucunda termal konusunda ortak bir çalışma yapmayı planladık. Ciddi bir potansiyele sahip olan ilçede Yayla Gölü, tarihi evler, tekstil ve tarım alanlarında yapılacak projelerdede etkin olarak rol alacağız. Hatta bununla ilgili ilk olarak valilik, belediyeler, üniversite, sivil toplum örgütleri ve Denizli halkının desteğiyle Yayla Gölü’nde trekking organize etmeyi planlıyoruz. İlçelere düzenlediğimiz gezilerde yerinde tespitler yapıyoruz, sorunları daha yakından görüyor, etkin ve amacına uygun adımlar atıyoruz” dedi.

İLÇELERİ KAMPÜSE DAVET EDİYORUZ
Rektör Bağ, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin Denizli’yi genel anlamda tanıması için yeni bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Bağ, “Tüm ilçelerimizi kampüsümüzde ağırlamayı düşünüyoruz. Belli bir sırayla kampüste belirleyeceğimiz bir alanda ilçe temsilcileri hafta boyu standlar kuracak ve ilçelerini tanıtacak. Hafta sonu ise o ilçeye gezi düzenleyeceğiz. Böylelikle öğrencilerimiz Denizli’nin her yerini tanıma fırsatı bulacak” dedi. Buldan ziyareti Evliyazadeler Konağı, Buldan El Sanatları Merkezi (BELKÜM), Buldan Ticaret Odası ve çarşının gezilmesiyle son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER