banner249

O konuştu salon coştu!

Ak Parti’nin Muğla Milletvekili adayları il başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım töreni ile kamuoyuna tanıtıldı. Törende Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer’in yaptığı konuşma salonda büyük alkış aldı.

O konuştu salon coştu!
banner240

Menteşe Öğretmenevinde gerçekleşen aday tanıtım törenine İl Başkanı İhsan Küreci, Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz Belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik kolları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Aday tanıtım töreni öncesi AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmuş isimlere plaket verildi.


Muğla Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım programına AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer damga vurdu. Ak Parti Muğla milletvekili 3. Sıra Adayı Elvan Göçer katılımcıların yoğun ilgi ve tezahüratlarıyla kürsüde bir konuşma yaptı. Göçer konuşmasında şunları kaydetti; “Bugün bu salona baktığım zaman Muğla’nın bütün zenginliğini görüyorum. 

Büyük Muğla fotoğrafını görüyorum. Muğla’nın sesini nefesini duyuyorum. Ve 26. Dönem 3. Sıra milletvekili adayı olarak çok önemli ve ağır bir sorumluluk sırasında olduğumun farkındayım. Çıktığımız bu kutlu dava yolunda önce insan dedik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik. 13 yıl boyunca alnımızın akıyla milletten aldığımız emanetin hakkını gece gündüz çalışarak veriyoruz. 

Geldiğimiz nokta da istikrar sürsün Muğla büyüsün, istikrar sürsün Türkiye büyüsün sözünü verdik ve bu sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sözünüz millet nezdinde muteber değilse noterden senet, bankadan çekte getirseniz bir hükmü olmaz. Biz yeni Türkiye derken kafamızda, aklımızda ve kalbimizde sadece büyük bir Türkiye hayali var. 

Türkiye derken bu toprakların her karış toprağını kastediyorum. Bugün Türkiye, güçlü ekonomisiyle, onurlu dış politikasıyla, demokrasi ve insan hakları standartlarıyla artık gurur duyulan bir seviyeye yükselmiştir. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada düzen kurucu bir aktör haline gelmesi, artık bir tercih meselesi değil, tarihi bir zorunluluktur. 

İşte bu sebeplerden dolayıdır ki ülkemiz üzerinde oynanan çirkin oyunlarla Türkiye’mizin yükselişine sekte vurmak isteyenler var. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenler var. Terörden medet umanlar, terörün çirkin yüzüyle baş başa kalacaklardır. Terör özgürlüğün düşmanıdır. Terör ekonomik gelişmenin, huzur ve refahın düşmanıdır. 

Bizler bir ve iri oldukça iç ve dış düşmanlara fırsat verilmeyecektir. Ayrıca milletin bağrından çıkarak vatanın ve milletin birlik ve beraberliği uğruna canlarını, kanlarını feda eden şehit ve gazilerimize minnetimiz sonsuzdur. Bugün burada ak parti Muğla milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Ama en önemlisi seçilebilir listede kadın adayım. 

Kadınlarımızın sabrı, umudu, metaneti, vakarı olmasaydı, bugünlere gelemezdik. Kadının siyasetteki, toplumsal hayattaki yeri, erkeklerin yerini daraltmaz aksine güç katar. Nüfusun yarısını oluşturan kadınları dışlayan siyaset, siyaset olmaz. Kadınsız bir siyaset, kadınsız demokrasi, kadınsız yönetim sadece kadınlar için değil bütün toplum için büyük bir eksikliktir. Ne dedik, siyasete kadın eli değecek. 

AK Parti bu işi lafta bırakmadı. Muğla’da İcraatını yaptı. Seçilebilir listeye bir kadın aday koyarak, kadına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Kadın hakkından, hukukundan dem vuran o zihniyetlere buradan sesleniyorum. Neden seçilebilir listenizde bir kadın adayınız yok. Muğla sokaklarında, kadın hakları diye slogan atmak yerine, listenize seçilebilir sırada bir kadın aday koysaydınız da, bende işte benim Muğlalı kadın vekilim diye gurur duysaydım. 

İşte bu kadar sizin kadına, anaya, bacıya verdiğiniz değer. Seçmenin, %51ini oluşturan Muğlalı kadınım artık bu zihniyetlerin ve bu eksikliğin farkında. 1 Kasımda bu zihniyeti ve bu büyük eksikliği hep birlikte değiştireceğiz. Biz hukuki sınırlar içinde siyasetimizi yapar, siyasi hesabımızı da bu millete veririz. Bunun yeri demokratik mekanizmalardır, yani seçim sandığıdır. 

Bundan dolayı sizlerden isteğim 1 Kasımda ülkemize, Muğla’mıza ve sandığınıza sahip çıkın. Cennet ülkemiz üzerinde oynanan çirkin emellere, hesaplara dur diyelim. Bizim seçimlerden çıkaracağımız sonuç, milletin bize yüklediği sorumluluğu hissetmektir. Biz, bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımızın hissiyatını anlamayı bir borç biliriz. 

7 Haziranda bıraktığımız yerden başlayarak ülkemizin huzurunun ve istikrarının altına imza atabilmek için hep birlikte bu salondayız. 7 Haziranda neler bıraktığımızı ve 1 Kasımın bizim için neler ifade ettiğini biliyoruz. 1 Kasım bizim için selametimizin, huzurumuzun anahtarıdır. Muğla teşkilatımız 7 Haziran seçimlerinde ellerinden gelen bütün her şeyi ortaya koymuştur. 

Önce ‘Haydi bizim gız’ diyerek yola çıkmıştık. Şimdi ‘Haydi bismillah’ diyerek yola çıktık. Muğla’mızın sorunlarını çözmek için, hak ettiği hizmetleri alması için yine yollara düştük. Seçilsem de seçilmesem de her zaman Muğla’mın emrinde olacağım. İnşallah bu dönem daha fazla çalışarak en az 3 vekille Ankara’ya gidip, Muğla’mıza bakanlığı getireceğiz. Ama bunu sadece ben değil biz yapacağız ve biz başaracağız. Çıktığımız bu hizmet yolunda, Allah birlik ve dirliğimizi daim etsin. Hepinizi saygıyla ve en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER