banner249

Katil Kene can aldı!

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalanan genç kız hayatını kaybetti.

Katil Kene can aldı!
banner240

Edinilen bilgiye göre; Koçarlı ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde yaşayan 22 yaşındaki Ç.Ö., birkaç gün önce başını ısırmış olan keneyi fark etti. Keneyi eliyle koparan Ç.Ö., kenenin başının içeride kaldığını fark etmediği için kimseye bir şey söylemedi. Dün sabah saatlerinde ateşi yükselen Ç.Ö., olanları ailesine anlatınca Aydın Devlet Hastanesi’ne müracaat etti. 


Dahiye Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Ç.Ö'ye yapılan tahlillerde KKKA hastalığı teşhisi pozitif çıktı. Kan ihtiyacı olması üzerine başta ailesi olmak üzere Esentepe Maahllesi’nden çok sayıda vatandaş hastaneye akın etti. Genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 

Nişanlı olan ve düğün hazırlıkları yapan Ç.Ö'nün ani ölüm haberini alan ailesi ve yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi. Aydın’da bu yılın ilk kene kurbanı olan genç kız, Esentepe Mahalle Mezarlığı’nda gözyaşları arasına son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER